Pēc zaudējuma Rīgas "Dinamo" komandai Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā "Spartak" atlaiž galveno treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HC Moscow Spartak

Neilgi pēc zaudējuma Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" cita Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Maskavas "Spartak", ko pārstāv latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, atlaidusi galveni treneri Vadimu Jepančincevu, informē klubs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka "Spartak" hokejisti ceturtdien savā laukumā ar 2:3 piekāpās Rīgas "Dinamo". Tas 42 gadus vecajam Jepančincevam bija pēdējais mačs pie Maskavas kluba stūres.

Savukārt par "Spartak" galvenā trenera pienākumu izpildītāju iecelts ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs.

"Komanda sezonas ievadā nav parādījusi spēli, kas varētu sniegt stabilus rezultātus. Diemžēl šosezon bijusi tikai viena sērija, kurā "Spartak" būtu uzvarējis vairāk nekā divās spēlēs pēc kārtas. Komandas rezultāti bijuši nestabili, un nepārliecinošais sniegums licis veikt izmaiņas treneru korpusā," pauda Žamnovs.

Jepančincevs par "Spartak" galveno treneri tika iecelts 2017.gada vasarā, bet viņa vadībā komanda pirmajā sezonā iekļuva Gagarina kausā, kur gan cieta zaudējumu pirmajā kārtā. Šī speciālistam bija pirmā pieredze kā kādas KHL komandas stūrmanim.

Maskavas klubs ar 18 punktiem 19 spēlēs šobrīd Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu