Serbijas futbolists Jovičs gūst 5 vārtus Vācijas bundeslīgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Luka Jovičs
Luka Jovičs Foto: EPA/LETA

Frankfurtes "Eintracht" serbu uzbrucējs Luka Jovičs piektdien guva piecus vārtus Vācijas bundeslīgas futbola čempionāta spēlē.

"Eintracht" piektdien savā laukumā ar 7:1 (3:0) sagrāva vienu no bundeslīgas vājākajām komandām Diseldorfas "Fortuna".

Jovičs ar diviem vārtiem izcēlās jau pirmajā puslaikā, pēc pirmajām 45 minūtēm mājiniekiem esot vadībā ar 3:0. Savukārt otrajā puslaikā serbs ne tikai nodrošināja sev "hat-trick", bet guva vēl divus vārtus savas komandas graujošā uzvarā.

"Es esmu nenormāli priecīgs, šī ir ļoti emocionāla diena," pēc lieliskās spēles sacīja Jovičs. "Šeit runa nav tik daudz par maniem gūtajiem vārtiem, bet gan par komandas sniegumu kopumā. Tas man ir svarīgākais."

Līdz šim vēl nevienam "Eintracht" futbolistam vienas bundeslīgas spēles laikā nebija izdevies gūt piecus vārtus. Jovičs vien 20 gadu vecumā ir arī visu laiku jaunākais futbolists, kurš ko tādu spējis.

Šī uzvara "Eintracht" komandai ļāvusi ielauzties pirmajā sešiniekā un pretendēt uz Eirokausiem.

Vācijas bundeslīgas kopvērtējumā līdere ar 17 punktiem septiņās spēlēs ir Dortmundes "Borussia", kam ar 14 punktiem seko "Leipzig", Menhengladbahas "Borussia", Brēmenes "Werder" un Berlīnes "Hertha". Pirmajam pieciniekam ar 13 punktiem seko "Eintracht" un sezonu neveiksmīgi iesākusī Minhenes "Bayern".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu