Znaroka viesošanos piedzīvojusī "Zemgale"/LLU negaidīti zaudē OHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rihards Cimermanis
Rihards Cimermanis Foto: HK Zemgale/LLU (Facebook)

Pagājušās sezonas Latvijas vicečempione "Zemgale"/"Latvijas Lauksaimniecības universitāte" (LLU), kuras treniņu piektdien vadīja titulētais Oļegs Znaroks, sestdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar 2:4 (1:2, 0:1, 1:1) piekāpās hokeja skolas "Rīga" vienībai.

Mājinieki šo maču sāka ļoti veiksmīgi, jo jau pirmo piecu minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 2:0, kad pa vārtiem guva Raivis Kristiāns Ansons un Rihards Liģis. 15.minūtē Valentīns Feoktistovs gan vienus vārtus atspēlēja, taču otrajā periodā Aleksandrs Biškins atjaunoja rīdziniekiem divu vārtu pārsvaru.

Mača 44.minūtē Māris Miezis samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, taču 56.minūtē Vladislavs Koniševs uzstādīja šī mača galarezultātu.

Šī gada olimpiskais čempions un trīskārtējs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa ieguvējs Znaroks piektdien kopā ar komandas galveno treneri Valēriju Kuļibabu novadīja "Zemgale"/LLU treniņu.

Vēl vienā sestdienas mačā pie uzvaras tika "Prizma", kas savā laukumā ar 3:1 (0:1, 0:0, 3:0) pārspēja "Liepāju".

Vēl 16.minūtē liepājniekus vadībā izvirzīja Bruno Zabis, tomēr trešajā trešdaļā "Prizma" guva trīs bezatbildes vārtus un nodrošināja uzvaru.

Tikmēr grūtu uzvaru guvusi kopvērtējuma līdere "Mogo", kas viesos ar 6:4 (3:0, 1:2, 2:2) pārspēja "Lido".

Vēl šīs spēles pirmajā pusē "Mogo" atradās vadībā ar 4:0, bet turpinājumā zaudēja modrību, kas "Lido" ļāva pietuvoties līdz 4:5, tomēr noslēgumā viesi saglabāja aukstasinību un guva uzvaru.

"Mogo" sastāvā pa diviem vārtiem guva Elviss Želubovskis un Kārlis Ozoliņš, kamēr "Lido" rindās ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Bulats Gaļimovs.

Kopvērtējuma līderpozīcijā ar 26 punktiem desmit mačos atrodas "Mogo", bet no tās par četriem punktiem atpaliek "Prizma", kas gan aizvadījusi jau 11 spēles. Aiz abām vadošajām komandām ar 17 punktiem desmit mačos ir "Zemgale"/LLU un "Rīga", kamēr tālāk ar 15 punktiem seko čempione "Kurbads". Visbeidzot sestā ar pieciem punktiem ir "Liepāja", kamēr trīs punkti ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu