Meieram "double-double" Vienotās līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārtiņš Meiers
Mārtiņš Meiers Foto: vtb-league.com

Latvijas izlases basketbolists Mārtiņš Meiers sestdien izcēlās ar "double-double" VTB Vienotās basketbola līgas regulārā čempionāta mačā.

Meiera pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" gan izbraukumā ar 91:106 (28:28, 24:22, 27:34, 12:22) piekāpās Saratovas "Avtodor".

Latvietis šajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā guva 11 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, no kurām septiņas bija uzbrukumā. Viņš grozā raidīja piecus no 14 divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem".

Tāpat Meiera kontā divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, divi bloķēti metieni, divas piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums, kas ļāva tikt pie 19 efektivitātes punktiem.

Pirms tam sestdien trešo zaudējumu trīs spēlēs cieta Latvijas vicečempione "VEF Rīga", kas izbraukumā ar 63:92 (17:30, 10:22, 16:17, 20:23) piekāpās Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ".

Vienotās līgas kopvērtējuma līderes šobrīd ar trīs panākumiem tikpat dueļos ir Maskavas apgabala "Himki", Maskavas CSKA un Kazaņas "Unics", bet Jāņa Blūma pārstāvētā Perma "Parma", ko trenē Nikolajs Mazurs, ar vienu uzvaru divās spēlēs ir septītā. "Jeņisej" ierindojas 11.pozīcijā ar vienu panākumu četros mačos, bet "VEF Rīga" bez panākumiem trīs spēlēs ir pēdējā 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu