Blūma un Mazura pārstāvētā "Parma" zaudē Vienotās līgas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Blūms
Jānis Blūms Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas izlases basketbolista Jāņa Blūma pārstāvētā un Latvijas trenera Nikolaja Mazura vadītā Krievijas komandas Permas "Parma" pirmdien piedzīvoja zaudējumu VTB Vienotās basketbola līgas regulārā čempionāta mačā.

"Parma" savā laukumā ar 70:80 (17:14, 20:26, 11:14, 22:26) piekāpās Maskavas apgabala "Himki".

Blūms šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 53 sekundes, kuru laikā guva divus punktus un pārtvēra vienu pretinieku piespēli. Viņš grozā raidīja vienīgo divpunktu metienu, bet nerealizēja abus tālmetienus. Tāpat Blūmam arī divas personīgās piezīmes un viens izprovocēts noteikumu pārkāpums.

"Parma" rindās Kodi Džastiss guva 17 punktus, kamēr viesiem ar 22 punktiem izcēlās Dī Bosts.

Nikolajs Mazurs
Nikolajs Mazurs Foto: Zane Bitere / LETA

Aizvadītās nedēļas nogalē trešo zaudējumu trīs spēlēs cieta Latvijas vicečempione "VEF Rīga", kas izbraukumā ar 63:92 piekāpās Krasnodaras "Lokomotiv-Kubaņ".

Vienotās līgas kopvērtējuma līderes šobrīd ar četriem panākumiem tikpat dueļos ir "Himki", kam ar trīs uzvarām trīs mačos seko Maskavas CSKA un Kazaņas "Unics", bet "Parma" ar vienu uzvaru trīs spēlēs ir septītā.

Tikmēr Mārtiņa Meiera pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" ierindojas 11.pozīcijā ar vienu panākumu četros mačos, bet "VEF Rīga" bez panākumiem trīs spēlēs ir pēdējā 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu