Miķelis Rēdlihs: Šī spēle jāatstāj pagātnē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" hokejists Miķelis Rēdlihs
Rīgas "Dinamo" hokejists Miķelis Rēdlihs Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" pirmdien piedzīvotais zaudējums jāaizmirst, jo rezultāts neatspoguļo komandas parādīto sniegumu, kas kopumā nebija slikts, uzskata Latvijas hokejists Miķelis Rēdlihs.

Rīgas "Dinamo" pirmdien izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar rezultātu 3:7 piekāpās Somijas klubam Helsinku "Jokerit", kuru pārstāv latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš, taču viņš šajā mačā palika rezervē.

"Lai arī rezultāts to noteikti neatspoguļo, spēle jau nebija slikta. Pirmie izvirzījāmies vadībā, labi spēlējām. Arī trešo periodu iesākām labi, bet tad iekrita neveiksmīgi goli. Tagad jābrauc mājās un šis viss jāatstāj pagātnē," kluba mājaslapā citēts Rēdlihs.

Rīdzinieki šo izbraukumu iesāka ceturtdien, kad ar 3:2 pārspēja Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak", bet nākamajā duelī sestdien ar 2:1 guva virsroku pār Maskavas apgabala Podoļskas "Vitjaz".

"Izbraukums kopumā ir vērtējams pozitīvi. Izcīnījām divas ļoti svarīgas uzvaras pret savas konferences komandām. No šīs spēles jāpaņem labais un jāanalizē kļūdas," piebilda Rēdluhs, kurš šosezon 15 mačos guvis 1 vārtus un veicis 4 rezultatīvas piespēles.

Rīgas "Dinamo" piektdien savā laukumā "Arēnā Rīga" uzņems Sanktpēterburgas SKA komandu, kas patlaban ieņem 3. vietu Rietumu konferencē ar 31 punktu 19 mačos. Rīdzinieki ar 19 punktiem 21 spēlē ierindojas 8. pozīcijā Rietumos. 

"Piektdien spēlēsim mājās pret spēcīgu pretinieku. Mums jābūt gataviem un kļūdas atkārtot nevaram. Savu skatītāju priekšā cīnīsimies ar pilnu jaudu," sola 34 gadus vecais Rēdlihs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu