Ankipāns: "Jokerit" izcīnīja pelnītu uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Helsinku "Jokerit" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Rīgas "Dinamo" izcīnīja pelnītu uzvaru, uzskata vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Dinamo" pirmdien viesos ar 3:7 (1:1, 1:2, 1:4) piedzīvoja zaudējumu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajai "Jokerit".

"Kopumā tika aizvadīta laba spēle, taču mums bija iespējas cīnīties par uzvaru. Pēdējo trešdaļu iesākām labi, tomēr ielaidām ceturtos vārtus. Pēc tam Helsinku komanda izmantoja savas izdevības vairākumos un izcīnīja pelnītu uzvaru," pēc mača preses konferencē sacīja Ankipāns.

Vārtus "Dinamo" rindās guva Gints Meija, Vitālijs Pavlovs un Lauris Dārziņš, bet mājiniekiem ar precīziem metieniem izcēlās Alekss Grants, Džons Normans un Marko Antila, bet katrs ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Niklass Jensens un Sakari Manninens. Kalniņš šajā spēlē palika rezervē, bet par "Dinamo" vārtos bija Kristers Gudļevskis.

Savukārt Helsinku kluba kapteinis treneris Sami Lepisto atzina, ka "Dinamo" ir laba komanda, kuriem ir bīstama pirmā maiņa. "Atsevišķās epizodēs nedemonstrējām savu labāko sniegumu, tomēr svarīgs bija otrajā trešdaļā iegūtais pārsvars."

Tikmēr viesu komandas uzbrucējs Miķelis Rēdlihs sacīja, ka rezultāts neatspoguļoja mača gaitu. "Pirmie izvirzījāmies vadībā un labi spēlējām. Arī trešo periodu iesākām labi, bet tad iekrita neveiksmīgi vārti. Tagad jābrauc mājās, un šis viss jāatstāj pagātnē," Rīgas vienības mājaslapā citēts Rēdlihs.

Pirmais mačs pēc atgriešanās mājās būs piektdien pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA.

"Izbraukums kopumā ir vērtējams pozitīvi, jo izcīnījām divas ļoti svarīgas uzvaras pret savas konferences komandām. No šīs spēles jāpaņem labais un jāanalizē kļūdas. Piektdien mājās spēlēsim pret spēcīgu pretinieku. Mums jābūt gataviem un kļūdas atkārtot nevaram. Savu skatītāju priekšā cīnīsimies ar pilnu jaudu," noslēdza Rēdlihs.

"Dinamo" Rietumu konferencē ir astotajā vietā ar 19 izcīnītiem punktiem 21 spēlē, kamēr "Jokerit" un SKA šajā konferencē ieņem otro un trešo vietu, jo katrai komandai ir pa 31 punktam 19 cīņās.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu