Tēva un dēla gūto punktu NBA rekordā Kariji pietuvojas Braientiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dels un Stefans Kariji
Dels un Stefans Kariji Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionvienības Goldenteitas "Warriors" komandas līderis Stefans Karijs pietuvinājis sevi un tēvu Delu līgas rekordam, kas pieder Kobem un Džo Braientiem, vēsta ESPN.  

Stefans Karijs otrdien guva 29 punktus, palīdzot "Warriors" komandai 123:103 pārspēt Fīniksas "Suns" vienību.

Līdz ar to Stefans un Dels Kariji kopā guvuši 27 226 punktus, pakāpjoties uz otro vietu tēva un dēla kopā gūto punktu NBA rekordistu sarakstā.

Stefans devīto sezonu pārstāv "Warriors", bet Dels karjerā spēlēja vairākos NBA klubos - Jūtas "Jazz", Klīvlendas "Cavaliers", Šarlotes "Hornets", Milvoki "Bucks" un Toronto "Raptors".

Iepriekš otro vietu ieņēma Dolfs Šejess ar dēlu Deniju, kuri savu NBA spēlētāju karjeru laikā kopā guva 27 218 punktus.

NBA rekords joprojām pieder Džo un Kobem Braientiem, kuri kopā guvuši 38 895 punktus. Lielāko tiesu punktu (33 643)  gan guvis dēls Kobe.

Visas 20 savas karjeras NBA sezonas Kobe aizvadīja Losandželosas "Lakers", bet Džo astoņu sezonu laikā spēlēja vairākās komandās - Filadelfijas "76ers", Sandjego "Clippers" un Hjūstonas "Rockets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu