Noskaties: NBA dienas topā Sabonis "uzliek uz plakāta" Dāvi Bertānu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Domants Sabonis (no labās) un Dāvis Bertāns
Domants Sabonis (no labās) un Dāvis Bertāns Foto: AP/LETA

Pēdējā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēļu dienā aci pret aci tikās divi Baltijas basketbolisti - Dāvis Bertāns un lietuvietis Domants Sabonis. Spēle veiksmīgāk izvērsās Sabonim, kura pārstāvētā Indiānas "Pacers" viesos 116:96 pieveica Sanantonio "Spurs". 

Viena no spilgtākajām mača epizodēm bija tieši ar Bertāna un Saboņa dalību. Lietuvas spēka uzbrucējs otrajā ceturtdaļā trieca bumbu pāri rūjienietim, un šis moments novērtēts kā ceturtais skaistākais NBA spēļu dienā. Video jāskatās no 1:25 minūtes. 

Basketbola terminoloģijā bumbas triecienu pāri pretspēlētājam sauc par sāncenša uzlikšanu uz plakāta. Šāds apzīmējums nāk no Amerikas. 

Sabonis guva 16 punktus, savāca 10 bumbas zem groziem un veica četras rezultatīvas piespēles. Savukārt Bertāns iemeta septiņus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. 

"Spurs" ar divām uzvarām četrās spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, kamēr "Pacers" ar trim panākumiem piecos mačos ir ceturtā Austrumos.

Nākamo spēli Sanantonio klubs aizvadīs sestdien, kad uzņems Losandželosas "Lakers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu