Nurmagomedovs saņēmis pusi no cīņas honorāra ar Makgregoru (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AFP/LETA

Nevadas štata sporta komisija (NSAC) nolēmusi izmaksāt pusi no Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova honorāra par 6. oktobrī notikušo cīņu pret skandalozo īru Konoru Makgregoru. 

Tiek ziņots, ka pieņemts lēmums izmaksāt vienu miljonu ASV dolāru no paredzētajiem diviem. Otra puse tiks vai netiks izmaksāta atkarībā no notikušā incidenta pēc cīņas izmeklēšanas rezultātiem. 

Lasvegasā notikušajā "UFC 229" šovā uzvaru ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu izcīnīja Nurmagomedovs. Uzreiz pēc cīņas izcēlās lielas nekārtības. Krievijas sportists izlēca no astoņstūra un uzbruka Makgregora komandas pārstāvjiem. Tikmēr Nurmagomedova sabiedrotie ringā uzbruka Īrijas MMA zvaigznei. 

NSAC vēl paturējusi spēkā abiem cīkstoņiem piespriestās pagaidu diskvalifikācijas, kuras tiks pārskatītas 10. decembrī. Uz šo komisijas sanāksmi obligāti jāierodas abiem cīkstoņiem. 

Makgregors par cīņu ar Nurmagomedovu nopelnīja trīs miljonus ASV dolāru. 

Līdz 10. decembrim Nurmagomedovam un Makgregoram ir aizliegts aizvadīt cīņas. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu