Ronaldu izglābj "Juventus" no neveiksmes A sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: EPA/LETA

Pēdējās desmitgades vienam no labākajiem pasaules futbolistiem Krištianu Ronaldu gūstot divus vārtus, Turīnas "Juventus" komanda sestdien izcīnīja uzvaru Itālijas A sērijas spēlē.

Turīnas vienība viesos ar rezultātu 2:1 (0:1) pārspēja "Empoli" vienību.

Mača rezultātu 28.minūtē atklāja mājinieki, precīzi sitot Frančesko Kaputo, kuram soda laukumā izdevās izmantot situāciju, kurā bija aizsegts "Juventus" vārtsarga Vojceha Ščesnija skats.

Tiesa, spēles 54.minūtē par argentīnieša Paolo Dibalas nogāšanu uz "Empoli" vārtiem tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru realizēja Ronaldu. Tāpat portugālis bija precīzs 70.minūtē, kad ar skaistu tālšāvienu raidīja bumbu augšējā vārtu stūrī.

Kā vēstīts, otrdien Turīnas futbolisti UEFA Čempionu līgas mačā viesos ar 1:0 pārspēja Mančestras "United" vienību, kurā Ronaldu spēlēja no 2003. līdz 2009.gadam.

A sērijas kopvērtējumā līderei "Juventus" ir 28 punkti desmit mačos, kamēr otrā ar 21 punktu deviņās cīņās ir "Napoli", bet pirmo trijnieku ar 19 punktiem noslēdz Milānas "Inter".

Savukārt ceturtā ar 18 punktiem ir Romas "Lazio", aiz kuras ar 14 punktiem atrodas Florences "Fiorentina", "Sampdoria" un "AS Roma".

Pārējās vadošās komandas desmitās kārtas spēles aizvadīs svētdien un pirmdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu