Kalniņš Tallinā kaldina "Jokerit" uzvaru pret Kuldas pārstāvēto "Severstaļ"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Kalniņš
Jānis Kalniņš Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas vārtsargs Jānis Kalniņš svētdien kaldināja viņa pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienības uzvaru regulārā čempionāta mačā pret aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ".

"Jokerit" Tallinā guva panākumu ar 3:2 (1:0, 0:0, 2:2), izcīnot 16.uzvaru šosezon, kamēr "Severstaļ" šī bija 16. neveiksme.

Kalniņš aizvadīja pilnu maču, atvairot 22 no 24 pretinieku mestajām ripām. Savukārt Kulda uz ledus pavadīja 17 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču bloķēja divus pretinieku metienus.

Tikmēr citā mačā uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak" viesos ar 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:1) piekāpās spēcīgajai Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Karsums laukumā bija 16 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā viņš vienu reizi apdraudēja pretinieku vārtus, kā arī izpildīja trīs spēka paņēmienus. Tikmēr Daugaviņš 19 minūšu un 27 sekunžu laikā trīs reizes meta pa vārtiem, bet abi Latvijas hokejisti šajā duelī nebija rezultatīvi.

"Spartak" līdz ar to cieta otro neveiksmi pēc kārtas, bet "Avtomobilist" guva 22.panākumu.

Savukārt Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" ar 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo", piedzīvojot septīto neveiksmi sezonā.

Rietumu konferences vadībā ar 36 punktiem 22 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par vienu punktu atpaliek "Jokerit", kas aizvadījusi 21 maču. Piektā ar 23 punktiem 24 cīņās ir "Spartak", bet Rīgas "Dinamo" ar 19 punktiem 22 dueļos noslēdz pirmo astoņnieku. Desmitajā un vienpadsmitajā vietā pēc 23 cīņām ar 17 punktiem ir "Severstaļ" un Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo".

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 44 punkti 23 mačos, bet 34 punkti ir "Avangard" kontā. Tikmēr devītajā vietā ar 22 punktiem 21 duelī ir aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu