Šteinbergai 18 punkti "Umana Reyer" uzvarā Itālijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas sieviešu basketbola izlases līdere Anete Šteinberga svētdien ar 18 punktiem palīdzēja viņas pārstāvētajai Itālijas komandai Venēcijas "Umana Reyer" izcīnīt uzvaru Itālijas čempionāta ceturtās kārtas duelī.

Venēcietes savā laukumā ar rezultātu 67:60 (18:8, 13:17, 17:21, 19:14) pārspēja Neapoles "Dike Basket".

Šteinberga šajā mačā nospēlēja 29 minūtes un 32 sekundes, grozā raidot sešus no 15 divpunktu metieniem, vienu no trijiem tālmetieniem un trīs no pieciem soda metieniem.

Tāpat viņa izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, veica sešas rezultatīvas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, pārtvēra trīs bumbas, divas reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja septiņas piezīmes.

Ar 18 punktiem viņa bija šī mača rezultatīvākā spēlētāja.

Sezonas pirmajā mačā viņa guva 23 punktus, bet otrajā duelī A sērijā tika atpūtināta, kamēr trešajā izcēlās ar 22 punktiem.

"Umana Reyer" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas kvalifikācijā divu maču summā ar rezultātu 112:140 piekāpās Latvijas čempionei "TTT Rīga". Līdz ar to Itālijas klubs šajā sezonā startēs FIBA Eirokausā.

Tikmēr vēl viena Latvijas basketboliste Zenta Meļņika svētdien guva sešus punktus, palīdzēdama Sanmartīno "Fila" komandai pretinieku laukumā ar rezultātu 76:60 (18:20, 18:13, 21:17, 19:10) apspēlēt Batipaljas "Treofan Givova".

Meļņika laukumā pavadītajās 22 minūtēs un 28 sekundēs realizēja divus no sešiem divpunktu metieniem, kā arī abus soda metienus. Viņa izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, bloķēja trīs metienus, četras reizes pārkāpa noteikumus un izprovocēja vienu piezīmi.

"Umana Reyer" ar četrām uzvarām četrās spēlēs ir turnīra līdere, kamēr "Fila" ar trim panākumiem atrodama ceturtajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu