Lesteras "City" apstiprina kluba prezidenta bojāeju helikoptera katastrofā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vičajs Sivathanaprapha
Vičajs Sivathanaprapha Foto: Reuters/LETA

Sestdien helikoptera katastrofā pie Anglijas futbola premjerlīgas komandas Lesteras "City" stadiona bojā gājis kluba prezidents Vičajs Sivathanaprapha, diennakti pēc negadījuma paziņojis klubs.

Sestdien pie Lesteras "City" stadiona nogāzās kluba īpašniekam piederošais helikopters. Vairāk nekā diennakti bija neziņa par katastrofā bojāgājušajām personām, bet svētdienas vakarā Lesteras komanda apstiprināja kluba prezidenta nāvi.

Kā ziņo "Sky", bez Sivathanapraphas katastrofā dzīvību zaudēja arī piloti Ēriks Svefers un Rouza Lečoviča, kā arī kluba īpašnieka darba biedri Kaveporns Punpare un Nursara Suknamai.

Helikopters sestdien ap plkst.20.30 pēc vietējā laika pacēlās no komandas stadiona un turpat nogāzās blakus esošajā stāvvietā.

Lesteras "City" sestdien premjerlīgas spēlē savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Vesthemas "United".

Taizemiešu uzņēmējs Sivathanaprapha mūžībā aizgāja 60 gadu vecumā.

Viņš Lesteras klubu iegādājās 2010.gadā. Tāpat taizemietim piederēja arī Beļģijas pēc spēka otrās līgas klubs "OH Leuven".

Sivathanaprapha bija beznodokļu veikalu ķēdes "King Power" īpašnieks.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu