Bijušais SKA hokejists: Pēc šķiršanās no Znaroka kļuva smagi ap sirdi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sergejs Kaļiņins
Sergejs Kaļiņins Foto: EPA/LETA

Krievijas uzbrucējs Sergejs Kaļiņins, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Sanktpēterburgas SKA komandā Vācijas speciālista Oļega Znaroka vadībā, piedzīvojis emocionāli grūtu brīdi pēc šķiršanās no trenera. 

"Nezinu, kas šobrīd notiek Sanktpēterburgas vienībā, bet pagājušajā sezonā es pārstāvēju SKA, jo mani komandā redzēja tieši Znaroks. Man nebija nekādu šaubu, ar kuru komandu jāparaksta līgums," portālam "sport24.ru" sacīja Kaļiņins, kurš šosezon spēlē Maskavas CSKA

Kaļiņins iepriekšējā sezonā SKA komandas sastāvā izcēlās ar 15 vārtu guvumiem un veica 18 rezultatīvas piespēles. 

"Kāpēc Znaroks joprojām ir bez darba? Ziniet, to man ir grūti komentēt. Domāju, tāds treneris bez darba nepaliks. Iespējams, viņš pats izvēlējies paņemt pauzi, jo iepriekšējā sezona bija ļoti smaga un emocionāla," sacīja Kaļiņins.

Šosezon Kaļiņina loma CSKA komandā nav tik liela, kā tas bija, kad pārstāvēja SKA. Maskavas kluba rindās šosezon 18 mačos viņš guvis tikai vienus vārtus un izpildījis piecas rezultatīvas piespēles. 

"Znaroks pēc pēdējās zaudētās spēles Maskavā sapulcēja komandu vienkopus. SKA mēs bijām kā īsta ģimene, superkomanda. Tā bieži nenotiek. Atvadīšanās bija emocionāla. Asaru nebija, bet bija smagi ap sirdi," norādīja Krievijas uzbrucējs. 

Znaroks šomēnes novadīja treniņu Latvijas čempionāta komandā "Zemgale"/LLU. 

Viņš šogad Krievijas izlasi aizveda līdz Phjončhanas olimpisko spēļu zeltam, kā arī 2014. gadā viņš ar to triumfēja pasaules čempionātā. Znaroks ir arī trīskārtējs Gagarina kausa ieguvējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu