Nurmagomedova menedžeris: "Mums ir lieli jaunumi. Tie noraus jumtu"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ali Abdels-Azizs
Ali Abdels-Azizs Foto: Ekrānšāviņš no video

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abdels-Azizs nācis klajā ar paziņojumu, ka viņam ir "lieli jaunumi", bet sīkāk neko nav paskaidrojis. 

"Mums ir lieli jaunumi! Tie vienkārši noraus jumtu," savā "Twitter"profilā raksta Ali Abdels-Azizs. Tiesa, viņš neprecizē, kas tie ir par jaunumiem. 

Tikmēr presē jau izskanējušas vairākas spekulācijas. Viena no tām ir, ka Nurmagomedov nākamo UFC organizācijas cīņu varētu aizvadīt pret amerikāni Toniju Fergusonu. Otra, ka viņš varētu tikties ar Benu Askrenu no ASV. 

Tāpat iepriekš izskanējušas runas par Nurmagomedova vēlmi boksa ringā sacensties ar divpadsmitkārtējo pasaules čempionu piecās svara kategorijās amerikāni Floidu Meivezeru. 

Runas klīdušas arī par Nurmagomedova iespējamo revanša dueli pret skandalozo īru Konoru Makgregoru, bet Krievijas cīkstoņa pārstāvji par to nedomājot. 

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu