Krosbijs nosaukts par NHL aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sidnijs Krosbijs
Sidnijs Krosbijs Foto: AP/LETA

Kanādas hokeja zvaigzne Sidnijs Krosbijs, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Pitsburgas "Penguins" nosaukts par aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju.

Krosbijs aizvadītajā nedēļā palīdzēja savai komandai izcīnīt trīs uzvaras tikpat spēlēs, kā arī gūt ceturto panākumu pēc kārtas. "Penguins" uzveica Edmontonas "Oilers" (6:5), Kalgarī "Flames" (9:1) un Vankūveras "Canucks" (5:0).

Šo spēļu laikā uzbrucējs atzīmējās ar pieciem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, turklāt mačā pret "Oilers" viņš papildlaikā guva uzvaras vārtus.

Tikmēr par otru labāko hokejistu nosaukts Vinipegas "Jets" uzbrucējs Marks Šeifele, kura pārstāvētā vienība guva divas uzvaras četrās spēlēs. "Jets" apspēlēja Sentluisas "Blues" (5:4) un Detroitas "Red Wings" (2:1), bet divreiz zaudēja Toronto "Maple Leafs" (2:4 un 2:3).

Šeifele četros mačos guva četrus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Savukārt trešās zvaigznes apbalvojumu izpelnījās Kolorado "Avalanche" uzbrucējs Miko Rantanens. "Avalanche" izcīnīja divas uzvaras četros dueļos, ar 4:1 un 6:3 uzvarot attiecīgi Filadelfijas "Flyers" un Otavas "Senators", kamēr pret Tampabejas "Lightning" (0:1) un Minesotas "Wild" (2:3) tika ciestas neveiksmes.

Rantanens šajā laikā guva trīs vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles, turklāt viņš šobrīd ir līgas rezultatīvākais hokejists ar pieciem vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

"Penguins" šobrīd 14 punktiem deviņos mačos ir Austrumu konferences trešajā vietā, kamēr "Jets" Rietumos ir trešā ar 15 punktiem 12 dueļos, bet "Avalanche" šajā pašā konferencē ar 16 punktiem atrodas vienu vietu augstāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu