"Maple Leafs" bez līdera Metjūsa piedzīvo zaudējumu NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eliass Lindholms (no kreisās)
Eliass Lindholms (no kreisās) Foto: AP/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) viena no vadošajām komandām Toronto "Maple Leafs" pirmdien bez komandas līdera Ostona Metjūsa cieta neveiksmi regulārā čempionāta spēlē.

"Maple Leafs" savā laukumā ar 1:3 (0:0, 0:0, 1:3) atzina Kalgari "Flames" pārākumu.

Pirmajās divās trešdaļās komandas vārtus neguva, bet pēdējo 20 minūšu laikā bija vērojami četri vārtu guvumi. Uzvarētājiem ar precīziem metieniem izcēlās Šons Monehens, Eliass Lindholms un Mihaels Frolīks, kamēr "Maple Leafs" rindās vienīgos vārtus guva Nazems Kadri.

Toronto komandas rezultatīvākais spēlētājs Metjūss savainojuma dēļ nevarēs spēlēt vismaz četras nedēļas. Metjūsam ir kreisā pleca trauma, kuru hokejists guva sestdien regulārā čempionāta spēlē pret Vinipegas "Jets". Viņam šajā laika posmā nebūs nepieciešama operācija.

Metjūss šosezon ir vadošais "Maple Leafs" hokejists, kurš sakrājis 16 punktus, gūstot desmit vārtus un atdodot sešas rezultatīvas piespēles. Viņš ir rezultatīvākais spēlētājs savā komandā un septītais visā līgā, taču vārtu guvēju sarakstā viņš ir dalītā otrajā pozīcijā.

Citā mačā pirmdien Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 5:2 (1:1, 2:1, 2:0) uzveica Minesotas "Wild".

Teicami savu debijas sezonu turpina 19 gadus vecais zviedrs Eliass Petešons, kurš šajā spēlē atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem. Viņš šosezon kopumā septiņās spēlēs guvis septiņus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 16 punktiem 12 spēlēs ir "Maple Leafs", kam ar 15 punktiem desmit spēlēs seko Tampabejas "Lightning", kamēr latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 13 punktiem 11 mačos ieņem sesto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ir Nešvilas "Predators" ar 16 punktiem 11 spēlēs, kamēr Kolorado "Avalanche" tikpat punktus iekrājusi 12 mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu