Bukarts ar 1+1 sekmē komandas uzvaru Čehijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Roberts Bukarts
Roberts Bukarts Foto: Edijs Pālens / LETA

Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts otrdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, kas viņa un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētajai Tršinecas "Ocelārži" ļāva tikt pie uzvaras Čehijas augstākās līgas spēlē, kamēr citā mačā ar divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās vēl viens uzbrucējs Māris Bičevskis.

"Ocelārži" izbraukumā ar 6:3 (3:0, 3:2, 0:1) uzvarēja "Olomouc" vienību.

Bukarts ar rezultatīvu piespēli jau mača 13.minūtē palīdzēja mājiniekiem izvirzīties vadībā ar 3:0. Sākoties otrajam periodam, "Olomouc" gan vienus vārtus atspēlēja, bet tikai minūti vēlāk Galviņš asistēja "Ocelārži" ceturtajā vārtu guvumā, turklāt 26.minūtē Bukarts panāca jau 5:1. Noslēgumā Tršinecas komanda izcīnīja diezgan drošu uzvaru.

Bukarts šajā spēlē laukumā pavadītajās 14 minūtēs un 32 sekundēs izpildīja četrus metienus pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņš 12 spēlēs iemetis trīs vārtus un veicis astoņas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Galviņš nospēlēja 18 minūtes un 30 sekundes, pa šo laiku veikdams trīs metienus, bloķēdams vienu pretinieku raidījumu un nopelnīdams neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon aizsargs 11 spēlēs guvis vienus vārtus un izpildījis divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr citā otrdienas mačā Bičevskis veica divas rezultatīvas piespēles, bet viņa un aizsarga Oskara Cibuļska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" komanda izbraukumā ar 4:3 (2:0, 0:3, 1:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Homutovas "Pirati" vienību.

Bičevskis šajā mačā rezultatīvi asistēja viesu pirmo un trešo vārtu guvumā, kas "Mountfield" komandai 56.minūtē ļāva panākt neizšķirtu 3:3. Uzvaru latviešu pārstāvētajam klubam pagarinājumā nodrošināja Lukāšs Cingels.

Bičevskis šajā spēlē laukumā pavadītajās 22 minūtēs un astoņās sekundēs metienus pa vārtiem neveica, bet uzvarēja 12 no 21 iemetiena un bloķēja divus pretinieku metienus. Latvietis šo maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņš 13 mačos guvis vienus vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Cibuļskis laukumā pavadīja 16 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu un bloķēja vienu raidījumu, kā arī nopelnīja četras soda minūtes, cīņu noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl vienā otrdienas mačā uzvaru guva aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani", kas savu skatītāju priekšā ar 5:2 (1:0, 3:2, 1:0) uzveica Litvīnovas "Verva".

Freibergs šajā mačā nospēlēja 19 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu sāncenšu raidījumu un nopelnīja divas soda minūtes, izpelnoties neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Kulda laukumā pavadīja 15 minūtes un 58 sekundes, veica četrus metienus, uzvarēja vienīgajā iemetienā, kurā piedalījās, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Čehijas čempionāta vadībā ar 31 punktu 16 spēlēs ir Prāgas "Sparta", bet "Mountfield" ir 28 punkti 16 dueļos un ceturtā vieta. Septītā ar 24 punktiem 15 spēlēs ir "PSG Berani", bet "Ocelārži ir 23 punkti, kas tai ļauj noslēgt pirmo astoņnieku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu