Ankipāns: Gribējām spēlēt ātrāk, jaudīgāk un uzspiest fizisku spēli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: Raimonds Volonts / dinamoriga.lv

Rīgas "Dinamo" otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Čerepovecas "Severstaļ" vēlējusies spēlēt ātrāk, jaudīgāk un uzspiest fizisku spēli, norādīja vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo", divus vārtus gūstot Laurim Dārziņam, otrdien KHL regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) pārspēja "Severstaļ", ko pārstāv Latvijas aizsargs Artūrs Kulda.

"Bija daudz cīņas, bet pretinieks bija ļoti nepiekāpīgs un labi spēlēja aizsardzībā. Gribējām spēlēt ātrāk, jaudīgāk un uzspiest fizisku spēli. Otrajā periodā ļoti bieži un uz ilgu laiku pretiniekus iespiedām zonā," pēc spēles teica Ankipāns. "Tāpat arī trešajā periodā uz noguruma fona piespiedām viņus pie vārtiem. Mums bija labs mazākums un vārtsargs [Timurs Biļalovs] spēlēja ļoti teicami. Esam ļoti apmierināti ar spēli."

Tikmēr "Severstaļ" stūrmanis Aleksandrs Guļavcevs atzina, ka rīdzinieki šajā mačā izskatījušies svaigāki.

"Turējāmies līdzīgi ar viņiem lielo daļu spēles. Diemžēl trešajā trešdaļā 8-10 minūtes spēlējām mazākumā. Momentus izveidojām, taču kaut kur pietrūka meistarības, lai tos noslēgtu ar gūtiem vārtiem," pauda Guļavcevs.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferencē ir septītajā vietā ar 21 izcīnītu punktu 23 spēlēs, kamēr "Severstaļ" šajā konferencē ieņem 11.pozīciju ar 17 punktiem 24 mačos.

Rīgas "Dinamo" mājas spēļu sēriju iesāka aizvadītajā nedēļas nogalē, kad ar 1:2 zaudēja Sanktpēterburgas SKA vienībai. Savukārt pēc mača pret "Severstaļ" sekos duelis ceturtdien pret Jaroslavļas "Lokomotiv", bet pēc tam sāksies pārtraukums, kas saistīts ar izlašu cīņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu