Kulda: Izskatīju tikai KHL variantus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Čerepovecas "Severstaļ" spēlētājs Artūrs Kulda
Čerepovecas "Severstaļ" spēlētājs Artūrs Kulda Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda starpsezonā izskatījis tika Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu piedāvājumus, tāpēc tagad viņš spēlē Čerepovecas "Severstaļ" vienībā.

Otrdien Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" savā laukumā ar 3:0 uzvarēja Kuldas pārstāvēto "Severstaļ". Aizsargs gan šajā mačā iedzīvojās nelielā savainojumā, jo pēc cīņas viņam bija apsaitēta labās kājas pēda, kamēr pats sportists manāmi piekliboja.

"Vairākumā Metjū Majone meta, un neveiksmīgi ripa trāpīja pa manu kāju," sacīja Kulda.

"Protams, ka esam sarūgtināti par rezultātu mačā pret Rīgas "Dinamo", bet mums bija momenti, kurus vajadzēja realizēt. Ja tas būtu izdevies, rezultāts būtu citādāks. Tas jāņem vērā uz nākamajām spēlēm. Arī pats varēju nospēlēt labāk gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Vienmēr ir pie kā piestrādāt," teica Latvijas hokejists.

Kulda šosezon "Severstaļ" sastāvā 24 spēlēs guvis divus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, tikdams pie lietderības koeficienta -6.

"Komandā esmu iejuties labi. Daudzus puišus jau zināju pirms tam, jo bijām kopā spēlējuši. Kā ierados, tā uzreiz jutos komfortabli," neslēpa Kulda.

Iepriekšējo KHL sezonu Kulda pavadīja Pekinas "Kunluņ Red Star", bet pavasarī uz īsu laiku vēl pievienojās Čehijas klubam Prāgas "Sparta".

"Vasarā "Severstaļ" izteica piedāvājumu, izskatīju un piekritu - viss bija pavisam vienkārši. Šis variants bija pats labākais, tāpēc to arī izvēlējos. Izskatīju tikai KHL komandu piedāvājumus," atklāja Kulda.

"Severstaļ" ar 17 punktiem 24 spēlēs Rietumu konferencē gan ieņem tikai 11.vietu 12 komandu konkurencē, bet no izslēgšanas turnīra zonas to šķir vien divi punkti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu