Nurmagomedova menedžeris: Meklējam 50-100 miljonu pretinieku

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/LETA

Krievijas jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstoņa Habiba Nurmagomedova menedžeris Ali Abduls-Azizs izteicies, ka viņu plānos nākamajā cīņā ir nopelnīt 50 līdz 100 miljonus ASV dolāru. 

Abduls-Azizs tenku portālam TMZ atklājis, ka viņu un viņa klientu neinteresē aizvadīt cīņas ar obligātajiem UFC titula pretendentiem. 

Jau iepriekš Nurmagomedova menedžeris norādīja, ka tuvākajā laikā negrasās aizvadīt revanša cīņu ar īru Konoru Makgregoru. 

"Habibs ir kļuvis par pasaules superzvaigzni. Viņš tiekas ar Vladimiru Putinu, Redžepu Tajipu Erdoganu, bet tas otrs cīkstonis tirgo alkoholiskos dzērienus stūra kioskā. Šķiet, viņi ir no dažādām planētām. Lai tik turpina nodarboties ar savām lietām," sacīja Abduls-Azizs. 

"Pēc tā visa, ko viņš ir sarunājis, tiešām gribētu redzēt, kā Makgregors aizrijas ar savām asinīm," teica Nurmagomedova pārstāvis. 

Presē izskanējušas vairākas spekulācijas par Krievijas pārstāvja nākamajām cīņām. Viena no tām ir, ka Nurmagomedovs nākamo UFC organizācijas cīņu varētu aizvadīt pret amerikāni Toniju Fergusonu. Otra, ka viņš varētu tikties ar Benu Askrenu no ASV. Tāpat izskanējušas runas par Nurmagomedova vēlmi boksa ringā sacensties ar divpadsmitkārtējo pasaules čempionu piecās svara kategorijās amerikāni Floidu Meivezeru.

"Askrens, Tairons Vudlijs. Neviens no viņiem Habibam pat nepieskartos. Mani neuztrauc titula pretendenti, man vajadzīgs tāds, kurš mums atnesīs 50 līdz 100 miljonus ASV dolāru. Askrens un Vudlijs nevarētu pat 100 tūkstošus savākt," uzskata Abduls-Azizs.

Savas karjeras laikā Nurmagomedovs izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, tostarp 11 panākumi gūti UFC ietvaros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu