Sācies līdzjutēju balsojums par KHL Zvaigžņu spēles dalībniekiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Sputnik/Scanpix

Šonedēļ sācies līdzjutēju balsojums par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles dalībniekiem, pavēstījusi organizācija.

Balsošana ilgs līdz 14.novembrim un tās rezultātā tiks noformēti Bobrova, Tarasova, Harlamova un Černiševa divīziju komandu sākumsastāvi.

Latvijas vienība Rīgas "Dinamo" ikdienā sacenšas Bobrova divīzijā, kurā piecus no sešiem klubiem pārstāv Latvijas hokejisti. Tarasova un Harlamova divīzijās šosezon Latvijas pārstāvju nav, bet Černiševa divīzijā ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuras rindās spēlē šobrīd gan savainotais Krišjānis Rēdlihs.

Bobrova divīzijā ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kā arī Maskavas "Dinamo", kurā spēlē Miks Indrašis, un Čerepovecas "Severstaļ", kuru pārstāv Artūrs Kulda.

Katrā divīzijā var nobalsot par četriem hokejistiem, bet no viena kluba iespējams izvēlēties līdz diviem spēlētājiem.

Pēc līdzjutēju balsojuma savu izvēli veiks žurnālisti, bet pēc tam Zvaigžņu spēles dalībniekus izvēlēsies līga. Savukārt pēdējie četri dalībnieki noskaidrosies pēc Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Zvaigžņu spēles, kuras četri labākie spēlētāji arī nokļūs KHL mačā.

KHL Zvaigžņu nedēļas nogale risināsies 19. un 20. janvārī trīs Tatarstānas pilsētās - Kazaņā, Ņižņekamskā un Aļmetjevskā.

Balsot iespējams ŠEIT.

Pagājušajā sezonā KHL Zvaigžņu spēlē piedalījās Miks Indrašis, kurš pirms šīs sezonas pārcēlās no Rīgas "Dinamo" uz Maskavas "Dinamo".

Indrašis, kuru dalībnieku vidū iekļāva KHL vadība, Zvaigžņu spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu