Nosaukts Latvijas hokeja klubu izlases sastāvs Baltijas kausa izcīņai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lhf.lv

Latvijas klubu valstsvienības galvenais treneris Valērijs Kuļibaba nosaucis izlases sastāvu “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup”, kas no 8. līdz 11. novembrim norisināsies Lietuvas galvaspilsētā Vilņā.

Latvijas izlases sastāvā “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup” iekļauti 2 vārtsargi, 8 aizsargi un 12 uzbrucēji.

No sastāvā iekļautajiem spēlētājiem septiņi ir no “Mogo”, bet seši no HK "Zemgale/LLU". Savukārt pieci pārstāv “Prizma”, trīs HK “Liepāja” un viens HK “Lido”.

Latvijas klubu izlases sastāvā uz Baltijas kausa posmu nav iekļauts neviens no “Kurbads” komandas spēlētājiem. Latvijas čempioni gatavojās Kontinentālās kausa izcīņas trešajai kārtai un nolēma savus spēlētājus neatbrīvot uz šo Baltijas kausa izcīņu.

Valērijam Kuļibabam darbā ar Latvijas izlasi asistēs HK “Mogo” galvenais treneris Igors Smirnovs. Pirmā ledus nodarbība klubu izlasei paredzēta pirmdien, 5.novembrī, plkst.10:00, Jelgavas ledus hallē.

“Palūkojieties, kāda izvēle mums šogad ir Latvijas čempionātā,” intervijā oktobra beigās sacīja Kuļibaba. "Ja runājam atklāti, Optibet Hokeja Līgas (OHL) līmenis ir krietni audzis. Katra spēle šobrīd norisinās kā uz nažiem. Līdz ar to tas atvieglo manu darbu – izvēlēties spēlētājus klubu izlasei. Esmu ļoti priecīgs.”

Cīņā par “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup” spēkosies divas klubu izlases – Latvija un Baltkrievija, kā arī četras nacionālās valstsvienības: Lietuva, Igaunija, Japāna, Rumānija.

Minētās sešas izlases tiks sadalītas divās apakšgrupās, kur katra komanda izspēlēs ar katru. A grupā spēkosies Lietuva, Japāna un Baltkrievija, bet B apakšgrupā cīnīsies Latvija, Igaunija un Rumānija. Ieņemot attiecīgas vietas savās grupās, komandas aizvadīs spēles par 5., 3, un 1. pozīciju Baltijas kausa izcīņā.

Atgādināsim, ka pērn “Baltic Challenge Cup” tika aizvadīts trīs posmos – Tallinā, Klaipēdā un Valmierā/Rīgā, kur piedalījās Latvija, Igaunija un Lietuva, kā arī viena no mājinieku puses pieaicināta komanda. Latvijas klubu izlase uzvarēja visos trijos “Baltic Challenge posmos”, pārliecinoši dominējot kopvērtējumā.

Latvijas klubu izlases sastāvs “Turkish Airlines Baltic Challenge Cup”

Vārtsargi: Reinis Pektus (“Zemgale/LLU”), Kārlis Zakrevskis (HK "Liepāja).

Aizsargi: Krišs Lipsbergs, Renārs Demiters (abi HK “MOGO”), Maksims Širokovs (HK “Prizma”), Vjačeslavs Minajevs (HK “Liepāja”), Aleksejs Popovs (HK “Zemgale/LLU”), Eduards Fjodorovs (HK “Lido”), Bruno Bakanovs (HK “MOGO”), Rinalds Rosinskis (HK Zemgale/LLU”);

Uzbrucēji: Andris Siksnis, Gatis Gricinskis, Kārlis Ozoliņš (visi HK “MOGO”), Kristaps Liepa, Alekejs Širokovs, Sandis Grīnbergs, (visi HK “Prizma”), Juliāns Misjus , Ričards Bernhards, Artūrs Homjakovs (visi HK “Zemgale/LLU”), Kristaps Riekstiņš (HK “Prizma”), Artjoms Pankevičs (HK “MOGO”), Ričards Fomins (HK “Liepāja).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu