Mugurusa: Šādas spēles kā pret Sevastovu ir patiešām nozīmīgas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Garvinje Mugurusa un Anastasija Sevastova
Garvinje Mugurusa un Anastasija Sevastova Foto: AFP/LETA/TVNET kolāža

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova sezonas otrā svarīgākā noslēguma turnīra "WTA Elite Trophy" grupu turnīra spēlē pret spānieti Garvinji Mugurusu atsevišķās epizodēs demonstrēja neticami labu sniegumu, uzskata Spānijas sportiste.

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Sevastova piektdien neizmantoja trīs mačbumbas un neiekļuva "WTA Elite Trophy" pusfinālā, ar 7-6 (7:4), 2-6, 6-7 (1:7) zaudējot Mugurusai.

"Šādas spēles kā pret Sevastovu ir patiešām nozīmīgas - tās ir garas un sarežģītas," pēc cīņas preses konferencē sacīja Mugurusa. "Kad viņai bija mačbumbas, nedrīkstēju zaudēt drosmi un entuziasmu, un šoreiz tas nostrādāja."

Sevastova pasaules rangā šobrīd ieņem 11.pozīciju, bet turnīrā bija izlikta ar otro numuru, kamēr Mugurusa ir planētas 17.rakete un sacensībās saņēmusi septīto numuru.

"Spēle bija ļoti līdzīga. Mēs abas izpildījām lieliskus sitienus, taču beigās es guvu svarīgus punktus, kamēr Sevastova atsevišķās epizodēs nospēlēja neticami labi," atzina spāniete.

Turnīra pirmajā mačā Sevastova ar rezultātu 6-0, 7-6 (12:10) apspēlēja ķīnieti Šuai Džanu, kura WTA rangā ir 36.pozīcijā, bet sacensībās saņēmusi 12.numuru. Tikmēr Mugurusa pirmajā mačā Džanu apspēlēja ar 3-6, 6-3, 6-2.

Tikai apakšgrupas uzvarētāja kvalificējās pusfinālam, bet Latvijas pārstāve šo turnīru un sezonu noslēgusi ar 120 WTA ranga punktiem, kurus guva par uzvaru pirmajā spēlē.

"WTA Elite Trophy" turnīrs notiek Ķīnas pilsētā Džuhai un tajā sacenšas tenisistes, kuras pasaules rangā atrodas starp desmito un 23.vietu, kā arī īpašo ielūgumu jeb "wild card" saņēmusī mājiniece Džana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu