Šķēle gūst 18 punktus "Sharks" kārtējā zaudējumā Francijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases basketbolists Aigars Šķēle piektdien guva 18 punktus Francijas čempionāta mačā, taču neglāba Antibas "Sharks" komandu no astotā zaudējuma pēc kārtas.

"Sharks" savās mājās ar rezultātu 78:86 (28:17, 12:27, 21:27, 17:15) piekāpās "Chalons-Reims" vienībai.

Šķēle šajā spēlē laukumā pavadītajās 34 minūtēs un 26 sekundēs realizēja piecus no septiņiem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un abus divus soda metienus.

Vēl Šķēles kontā bija trīs atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, divas piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un 20 efektivitātes koeficienta punkti, kas bija otrs labākais rādītājs komandā.

"Sharks" rindās rezultatīvākais ar 22 punktiem bija amerikānis Tims Blū.

Antibas komanda ar astoņiem zaudējumiem tikpat spēlēs ir pēdējā starp 18 komandām.

Pašlaik 25 gadus vecais Šķēle uz Franciju pārcēlās šovasar, ar Antibas klubu parakstot līgumu uz vienu gadu. Iepriekšējos divus gadus viņš spēlēja "Ventspilī".

Aizvadītajā sezonā Šķēle bija viens no galvenajiem stūrakmeņiem, kāpēc komanda Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālā ar 4-2 pieveica "VEF Rīga", turklāt viņš tika atzīts arī par sērijas vērtīgāko spēlētāju.

Antibas vienība aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 16.vietu. Šī komanda par Francijas čempioni kronēta trīs reizes, bet pēdējais tituls tika izcīnīts tālajā 1995.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu