Balcers un Bļugers rezultatīvi AHL mačos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ottawa Senators

Latvijas izlases uzbrucēji Teodors Bļugers un Rūdolfs Balcers piektdien katrs nopelnīja pa vienai rezultatīvai piespēlei Amerikas Hokeja līgas (AHL) mačos.

Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 5:3 (2:2, 0:0, 3:1) pārspēja Hārtfordas "Wolf Pack".

Latviešu uzbrucējs šajā mačā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņš šosezon deviņās spēlēs guvis četrus vārtus, veicis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Tikmēr Balcera pārstāvētā Belevilas "Senators" viesos ar 4:5 (2:2, 2:3, 0:0) piekāpās Sirajkūsas "Crunch" vienībai.

Balceram šajā mačā bija divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un pozitīvas lietderības koeficients +1.

Latvijas uzbrucējs šajā sezonā 11 spēlēs guvis četrus vārtus, veicis piecas rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +4.

Savukārt uzvaru piektdien svinēja vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kas savā laukumā ar rezultātu 7:6 (4:2, 1:3, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Toronto "Marlies" vienību, kas vakar parakstīja līgumu ar latviešu aizsargu Kristānu Rubīnu.

Kivlenieks nepilnās 35 minūtēs atvairīja 12 no 17 metieniem un tika nomainīts, atlikušajā laikā Bredam Tīsenam tverot 14 no 15 ripām.

Kivlenieks šosezon laukumā bijis trīs mačos, kuros vidēji ielaidis 2,33 ripas un atvairījis 91,8% metienu.

Turpretī zaudējumu piektdien cieta uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket", kas mājās ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:2, 1:0) piekāpās Jūtikas "Comets" hokejistiem.

Jevpalovs šajā mačā četras reizes meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņam šajā sezonā 11 spēlēs ir viens vārtu guvums un negatīvs lietderības koeficients -5.

Tikmēr ārpus pieteikuma piektdien palika aizsargs Kristofers Bindulis, kura pārstāvētā Hēršijas "Bears" viesos ar rezultātu 4:2 (3:0, 0:0, 1:2) pārspēja Ročesteras "Americans".

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā trešajā vietā ar 13 punktiem deviņās spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kur piektā starp astoņām vienībām ar 11 punktiem 12 spēlēs ir Hēršijas "Bears".

Savukārt Ziemeļu divīzijas otrajā vietā ar 15 punktiem 11 cīņās Klīvlendas "Monsters", kamēr trešo pozīciju ar 11 punktiem 11 spēlēs ieņem Belevilas "Senators", ceturtā ar desmit punktiem desmit mačos ir Toronto "Marlies", bet septītā ar septiņiem punktiem 11 cīņās ir Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu