Kurucs aizvada spēli Attīstības līgā, Bertānam pieticīgs sniegums "Spurs" uzvarā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Dāvja Bertāna Sanantonio "Spurs", bet Rodions Kurucs aizvadījis spēli Bruklinas "Nets" fārmklubā.

"Spurs" savā laukumā uzņēma Ņūorleānas "Pelicans", izcīnot uzvaru ar 109:95 (24:17, 34:22, 29:29, 22:27).

Pēc pirmā puslaika "Spurs" bija iekrājuši 19 punktu pārsvaru, ko neatlaida līdz pat spēles beigām, droši turoties vadībā visu maču.

Bertāns laukumā pavadīja 10 minūtes, kuru laikā guva divus punktus, izpildīja divas rezultatīvas piespēles partneriem un izcīnīja atlēkušo bumbu.

Uzvarētājiem 26 punkti Demāram Derozanam, bet Lamarkusam Oldridžam "double-double" - 22 punkti un 12 atēkušās bumbas, savukārt "Pelicans" rindās 29 punktu Drū Holidejam un Entonijam Deivisam 17 punkti un pieci bloķēti metieni.

Tikmēr pēc potītes savainojuma izdziedēšanas debiju NBA G-līgā (Attīstības) piedzīvoja Rodions Kurucs, kura pārstāvētā Longailendas "Nets" ar 114:105 (37:26, 28:26, 28:28, 21:25) uzveica Vestčesteras "Knicks", kas ir fārmklubs otram Ņujorkas klubam "Knicks".

Kurucam 19 minūtēs seši gūti punkti (2/9 metienos no spēles, tostarp aizmesti garām visi četri tālmetieni), izcīnītas septiņas atlēkušās bumbas un iedotas četras rezultatīvas piespēles.

Jāatzīmē, ka kopā ar Kurucu uz G-līgu tika nosūtīts arī otrs šovasar draftētais spēlētājs bosnietis Džanans Musa, kurš gan laukumā bija krietni pamanāmāks, gūstot 23 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu