Bļugeram piespēle komandas zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Wilkes-Barre/Scranton Penguins

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs sestdien izcēlās ar gūtiem vārtiem Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionātā, kas viņam bija otrais vārtu guvums šosezon, bet Bļugeram rezultatīva piespēle komandas zaudējumā.

Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" vienība savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Jūtikas "Comets" hokejistus, pārtraucot sešu zaudējumu sēriju.

Latvijas uzbrucējs šī mača 32.minūtē ar precīzu metienu panāca neizšķirtu 1:1, bet pamatlaika turpinājumā vārti vairs netika gūti. Savukārt pagarinājuma 28.sekundē uzvaru "Rocket" hokejistiem nodrošināja Džeikss Evanss.

Jevpalovs šajā mačā veica četrus metienus pa vārtiem, nopelnīja divas soda minūtes un arī pozitīvu lietderības koeficientu +1. Šosezon viņš 12 spēlēs atzīmējies ar diviem vārtiem.

Tikmēr Bļugers iedevis rezultatīvu piespēli, taču viņa pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" ar 2:3 (1:1, 1:2, 0:0) piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack" (Ņujorkas "Rangers" fārmklubs), kas tādējādi pārtrauca piecu zaudējumu sēriju.

Bļugers rezultatīvi asistēja komandas otrajā vārtu guvumā, bet maču pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzbrucējs šosezon sešās spēlēs izcēlies ar tikpat (4+2) punktiem, bet "Penguins" ar 13 punktiem šobrīd ieņem piekto vietu AHL Austrumu konferencē.

Nākamais mačs Pitsburgas "Penguins" fārmklubam paredzēts jau šovakar, kad plkst. 22:00 pēc Latvijas laika jāviesojas pie Ņujorkas "Islanders" rezerves komandas Bridžportas "Sound Tigers", kurā pērn spēlēja Kristers Gudļevskis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu