"Juventus" Itālijā turpina spēlēt bez zaudējumiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Paulo Dibala un Krištianu Ronaldu
Paulo Dibala un Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/LETA

Itālijas futbola flagmanis Turīnas "Juventus" sestdien A sērijas mačā savā laukumā ar 3:1 (2:1) pārspēja "Cagliari", turpinot bezzaudējumu sēriju šī turnīra ietvaros.

Jau spēles 45.sekundē rezultātu atklāja "Juventus" argentīniešu uzbrucēja Paolo Dibala, tomēr brazīlietis Žuāns Pedru 36.minūtē panāca izlīdzinājumu.

Tiesa, vadības atjaunošanai Turīnas klubam bija nepieciešamas tikai divas minūtes, jo "Cagliari" horvātu aizsargs Filips Bradaričs raidīja bumbu savos vārtos.

Savukārt cīņas galarezultātu trīs minūtes līdz pamatlaika beigām uzstādīja Huans Kvadrado.

Kā ierasts, aktīvu sniegumu demonstrēja arī "Juventus" zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš spēles laikā trāpīja pa vārtu konstrukciju un veica rezultatīvu piespēli Kvadrado vārtu guvumā.

"Ronaldu vienmēr bijis līderis un viņš ir īpašs futbolists, kā tas bija redzams Kvadrado vārtu guvumā. Tie ir no citiem atšķirīgi spēlētāji, kuri ar teicamu sniegumu izceļas tieši svarīgākajos brīžos," apmierināts ar Ronaldu bija "Juventus" galvenais treneris Masimo Alegri.

Pirms šī mača Ronaldu tika arī īpaši godināts - viņam tika pasniegts krekls ar 400.numuru, kas simbolizē viņa gūto vārtu skaitu Eiropas vadošajās līgās. Viņš kļuvis par pirmo futbolistu, kurš kontinenta spēcīgākajos piecos čempionātos guvis vismaz 400 vārtus. Iepriekš portugālis spēlēja arī Anglijas premjerlīgā un Spānijas čempionātā.

"Juventus" ir vienīgā komanda A sērijā, kas šosezon vēl nav piedzīvojusi zaudējumu.

Citā sestdienas mačā septīto uzvaru pēc kārtas A sērijā izcīnīja "Juventus" tuvākā sekotāja Milānas "Inter", kas savā laukumā ar 5:0 (2:0) sakāva "Genoa" futbolistus.

Uzvarētājiem divus vārtus iesita Robertu Galjardini.

Vēl vienā spēlē piektdien pārliecinošu uzvaru guva arī "Napoli", kas savā laukumā ar 2:0 (5:1) uzveica "Empoli".

Ar trim vārtiem jeb "hat-trick" šajā duelī atzīmējās beļģis Drīss Mertenss.

Visbeidzot vēl vienā cīņā Florences "Fiorentina" savu skatītāju priekšā sestdien nospēlēja 1:1 (1:0) ar "AS Roma".

A sērijas kopvērtējumā līderei "Juventus" ir 31 punkts 11 mačos, kam ar 25 punktiem seko "Inter" un "Napoli". Savukārt pa 18 punktiem ir desmit spēles aizvadījušajām "AC Milan" un Romas "Lazio".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu