"Maple Leafs" sagrauj "Penguins", "Wild" turpina uzvarēt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Minesotas "Wild" komandas uzbrucējs Ēriks Stāls sestdien guva 400. vārtus savā Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā.

Pašlaik 34 gadus vecais Stāls sestdien palīdzēja "Wild" komandai izbraukumā ar 5:1 (3:1, 1:0, 1:0) uzvarēt Sentluisas "Blues".

Tā Minesotas komandai bija jau septītā uzvara pēdējās astoņās spēlēs.

Tieši Stāls šīs spēles piektajā minūtē atklāja cīņas rezultātu. Viņš tādējādi kļuvis jau par 96.hokejistu NHL vēsturē, kurš karjerā guvis vismaz 400 vārtus. Tāpat uzbrucējs ir sestais šobrīd aktīvais spēlētājs, kuram padevies šāds sasniegums.

"Sajūta ir laba. Ceru, ka gūšu vēl vairāk vārtu, jo jūtos vēl gana jauns. Man vēl daudz priekšā," uzskata Stāls.

Tikmēr citā sestdienas mačā divus vārtus iemeta Stīvenss Stemkoss, kurā palīdzēja Tampabejas "Lightning" vienībai izbraukumā ar 4:1 (2:1, 0:0, 2:0) uzvarēja Monreālas "Canadiens".

"Lightning" krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis šajā cīņā atvairīja 34 metienus, tiekot pie septītās uzvaras desmit spēlēs. Tikmēr trīs rezultatīvas piespēles pievienoja zviedru aizsargs Antons Strolmans.

Uzvaru sestdien izcīnīja arī NHL līdere Nešvilas "Predators", kas savā laukumā ar 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) uzveica Bostonas "Bruins".

Mājinieku vārtsargs Peka Rinne atvairīja visus 26 metienus, gūstot savu otro "sauso" uzvaru sezonā.

Tikmēr vienīgos vārtus šajā mačā iemeta Romans Josi.

Savukārt jau karjeras 50. "sauso" spēli sestdien aizvadīja Vegasas "Golden "Knights" vārtsargs Marks Andrē Flerī, kurš palīdzēja komandai savu skatītāju priekšā ar 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) uzveikt Karolīnas "Hurricanes".

Flerī šajā mačā atvairīja visus 34 pretinieku metienus. Šobrīd viņš visvairāk "sauso" spēļu aizvadījušo vārtsargu sarakstā ir 28. vietā.

"Hurricanes" vienībai šī bija ceturtā neveiksme pēc kārtas.

Tikmēr uzvaru guvusi arī viena no Austrumu konferences līderēm Toronto "Maple Leafs", kas viesos ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) pārliecinoši apspēlēja Pitsburgas "Penguins".

"Sauso" maču viesu rindās aizvadīja dānis Frederiks Andersens, kurš tika galā ar 31 metienu, nepārspēts paliekot pirmo reizi šosezon un 16.karjerā.

Visbeidzot ceturto uzvaru pēc kārtas guvusi Kalgari "Flames", kas sestdien savā laukumā ar 5:3 (1:2, 1:1, 3:0) apspēlēja Čikāgas "Blackhawks".

Jau ziņots, ka sestdien latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons guva savus šosezon pirmos vārtus un atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, palīdzēdams Bufalo "Sabres" komandai savā laukumā ar rezultātu 9:2 (3:0, 4:1, 2:1) sakaut Otavas "Senators".

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 19 punktiem 13 spēlēs ir "Lightning", kamēr punktu zaudē "Maple Leafs". Savukārt "Sabres" ar 16 punktiem 14 mačos ieņemsesto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 22 punktiem 14 spēlēs ir "Predators", par trīs punktu tiesu apsteidzot "Flames".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu