Krievu treneris pārsakās tiešajā ēterā: Ja īpašnieks man "atsūkās"... (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Nīderlandes augstākās futbola līgas kluba Arnhemas "Vitesse" galvenais treneris krievs Leonīds Sluckis intervijā ar FOX Sports (Nīderlandes nodaļu) izcēlies ar diezgan amizantu pārteikšanos.

Proti, žurnālists pirms mača, kurā "Vitesse" cīnījās ar vienu no Nīderlandes futbola flagmaņiem Eindhovenas PSV, Sluckim uzdevis jautājumu, vai medijos izskanējušās baumas, ka viņš varētu kļūt par Lisabonas "Sporting" galveno treneri, ir patiesas.

Slucka angļu valodas zināšanas katrs var vērtēt pats, bet viena vārda izruna gan nostādīja viņu neērtā situācijā.

"Vai jūs esat Lisabonas "Sporting" jaunais treneris?" - vaicāja žurnālists, uz ko Sluckis atbildēja: "Tās ir baumas. Es nevaru komentēt baumas. Esmu šeit un koncentrējos tikai darbam te. Ja īpašnieki man atsūkās (no angļu valodas vārda "sack", kas nozīmē atlaist, taču izruna ir līdzīga - red.), tad es te vairs nebūšu."

Žurnālists gan noreaģēja un precizēja, ko krievu treneris ar teikto bija domājis. Beigās abi gan saprata, ka Sluckim gadījies lingvistisks misēklis.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu