Peinera un Pasečņika pārstāvētajām komandām zaudējumi vietējos čempionātos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Žanis Peiners
Žanis Peiners Foto: EPA/LETA

Latvijas basketbolistu Žaņa Peinera un Anžeja Pasečņika pārstāvētas komandas piedzīvojušas zaudējumus vietējos čempionātos.

Pasečņika Grankanārijas "Herbalife" izbraukumā ar 79:86 (21:19, 16:21, 25:23, 17:23) piekāpās "Manresa" basketbolistiem.

Pasečņiks šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 38 sekundes, kuru laikā guva vienu punktu, jo realizēja vienu no diviem "sodiņiem", bet visi četri viņa divpunktnieki lidoja grozam secen. Tāpat Latvijas basketbolista kontā viena atlēkusī bumba, trīs piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

"Manresa" sastāvā rezultatīvākais ar 17 punktiem bija kādreizējais "VEF Rīga" leģionārs Alekss Renfro.

Savukārt sestdien laukumā neizgāja Rolands Šmits, kura pārstāvētā Barselonas "Lassa" viesos ar 73:79 (16:17, 18:18, 18:16, 21:28) piekāpās latvieša bijušajam klubam Fuenlavradas "Montakit".

Barselonas klubam tas bija pirmais zaudējums sezonā.

Tikmēr ārpus pieteikuma sestdien bija Mārtiņš Laksa, kura pārstāvētā Kompostelas "Monbus Obradoiro" vienība savā laukumā ar 88:82 (17:17, 23:25, 30:20, 18:20) pārspēja Sansevastjanas "Delteco GBC".

Ar sešām uzvarām septiņās spēlēs "Lassa" un Madrides "Real" atrodas Spānijas čempionāta kopvērtējuma vadībā. Tikmēr "Monbus Obradoiro" ir trīs panākumi un desmitā vieta, bet "Herbalife" ir divas uzvaras, kas pagaidām liek atrasties 16.pozīcijā starp 18 vienībām.

Savukārt 

ULEB Eirolīgā spēlējošā Peinera "Dariššafaka Tekfen" savā laukumā ar 78:82 (16:24, 22:14, 17:25, 23:19) piekāpās Bursas "Tofas" vienībai.

Peiners šajā mačā laukumā pavadīja 26 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā guva astoņus punktus. Viņš grozā raidīja divus no trim divpunktniekiem un visus četrus "sodiņus", kamēr vienīgais viņa trejacis lidoja grozam secen.

Vēl Latvijas basketbolista kontā sešas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena piezīme un pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Bursas komandas sastāvā 23 punktus sameta Diante Garets.

Ar vienu uzvaru četros mačos "Dariššafaka Tekfen" komanda Turcijas čempionāta kopvērtējumā ir tikai 11.pozīcijā, kamēr līdere Stambulas "Fenerbahce" guvusi uzvaras visās četrās spēlēs. Labākās astoņas komandas regulārajā čempionātā nodrošinās dalību izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu