Girgensons un "Sabres" cieš zaudējumu Ņujorkā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons un Henriks Lundkvists
Zemgus Girgensons un Henriks Lundkvists Foto: Reuters/LETA

Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" komanda svētdien cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:0, 0:2, 1:1) piekāpās Ņujorkas "Rangers", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos.

Girgensons laukumā pavadīja nepilnas 13 minūtes, kuru laikā viņš izdarīja 3 metienus un 2 spēka paņēmienus, bet maču uzbrucējs pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bufalo vienības labā vienīgos vārtus guva amerikāņu uzbrucējs Konors Šīrijs, "Rangers" rindās ar 2 precīziem metieniem izcēlās Džimijs Vesijs, bet vēl 1 reizi precīzs bija Nīls Pionks.

Par spēles spožāko zvaigzni kļuva pieredzējušais "Rangers" zviedru  vārtsargs Henriks Lundkvists, kurš atvairīja 39 metienus un palīdzēja komandai izcīnīt 3. uzvaru pēc kārtas.

"Sabres" šosezon 15 mačos sakrājusi 16 punktus, kas patlaban komandai dod 6. vietu Austrumu konferencē. Tikmēr "Rangers" 14 spēlēs izcīnījusi 13 punktus, ieņemot šobrīd 13. vietu Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu