Beljū: Es salauzīšu Usika sirdi un paņemšu viņa dvēseli

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks un Tonijs Beljū
Oleksandrs Usiks un Tonijs Beljū Foto: Reuters/LETA

Absolūtais pasaules čempions boksā pirmā smagā svara kategorijā ukrainis Oleksandrs Usiks cietīs sakāvi sestdien, 10. novembrī, Mančestrā gaidāmajā cīņā, sola viņa pretinieks Tonijs Beljū no Lielbritānijas.

"Es viņu sakaušu. Man nerūp, ko tu (viņš - Usiks) saki. Man vienalga, ko tu domā. Es atradīšu ceļu (līdz uzvarai)," intervijā "Sky Sports" sacīja Beljū.

35 gadus vecais Beljū savā karjerā izcīnījis 30 uzvaras (20 nokauti), piedzīvojis 2 zaudējumus un 1 neizšķirtu.

"Ticiet man, es tikšu klāt Oleksandram Usikam, salauzīšu viņa sirdi un paņemšu viņa dvēseli," izteicās Lielbritānijas bokseris.

Beljū karjeras iepriekšējās divas cīņas aizvadīja pret bijušo pasaules čempionu - slaveno Lielbritānijas bokseri Deividu Heju. Abus dueļus Beljū uzvarēja, cīnoties smagsvaru kategorijā, taču tagad viņš zaudējis svaru, lai atgrieztos pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg) un izaicinātu Usiku.

"Es noskatījos abas cīņas. Pirmajā es biju par Toniju, kaut arī bukmeikeri prognozēja pretējo. Un nekas tiešām neliecināja, ka Tonijs uzvarēs," sacīja Ukrainas bokseris.

Usiks pirmdien ieradās gaidāmās cīņas norises vietā Mančestrā. Salīdzinājumā ar pretinieku, viņš savos komentāros ir krietni nosvērtāks.

"Otrās cīņas laikā es zināju, ka Tonijs uzvarēs. Viņš daudz runā. Viņš domā, ka spēlē savu spēli, bet šai spēlei ir mani noteikumi," uzsvēra ukrainis.

Pašlaik 31 gadu vecais Usiks, kurš 2012. gadā Londonā kļuva par olimpisko čempionu, profesionāla boksera karjerā aizvadījis 15 cīņas, 11 dueļos panākumu gūstot ar nokautu.

Ukrainas boksera īpašumā patlaban ir pasaules čempiona jostas WBO, WBC, IBF un WBA versijās. Viņš profesionāla boksera karjerā vēl ne reizi nav zaudējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu