Oladipo un Vestbruks nosaukti par aizvadītās nedēļas vērtīgākajiem spēlētājiem NBA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rasels Vestbruks
Rasels Vestbruks Foto: Reuters/LETA

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas vērtīgākajiem spēlētājiem nosaukti Viktors Oladipo no Indiānas "Pacers" un Rasels Vestbruks no Oklahomasitijas "Thunder".

"Pacers" līderis Oladipo tika atzīts par labāko Austrumu konferences basketbolistu, kamēr "Thunder" spīdeklis Vestbruks tika nosaukts par labāko Rietumos.

Oladipo aizvadītajā nedēļā kaldināja trīs "Pacers" uzvaras četros mačos. Indiānas komandas nedēļu sāka ar neveiksmi pret Portlendas "Trail Blazers" (93:103), kam sekoja trīs panākumi pēc kārtas pret Ņujorkas "Knicks" (107:101), Čikāgas "Bulls" (107:105) un Bostonas "Celtics" (102:101).

Tikmēr Oladipo šosezon vidēji izcēlies ar 22,5 punktiem, 7,3 atlēkušajām bumbām un 4,3 rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt Rietumu konferencē Vestbruks kaldināja četras "Thunder" uzvaras tikpat spēlēs. Vispirms ar 117:110 tika pārspēta Fīniksas "Suns", bet pēc tam ar 128:110 tika uzveikta Losandželosas "Clippers", Šarlotas "Hornets" (111:107) un Vašingtonas "Wizards" (134:111).

Vestbruks šajā sezonā vidēji guvis 25,3 punktus, atdevis 8,8 rezultatīvās piespēles un ticis arī pie 8,5 atlēkušajām bumbām.

"Pacers" ar septiņām uzvarām 11 spēlēs ir Austrumu konferences trešās vietas īpašniece, kamēr "Thunder" ar pieciem panākumiem deviņos mačos ieņem septīto vietu Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu