Klops pēc negaidītā zaudējuma Belgradā: Puiši ir ļoti sarūgtināti

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola kluba "Liverpool" spēlētāji otrdien UEFA Čempionu līgas C grupas mačā pret Serbijas vienību Belgradas "Crvena zvezda" pieņēmuši nepareizu lēmumus brīžos, kad varēja iegūt iniciatīvu, atzina vienības galvenais treneris Jirgens Klops.

"Liverpool" otrdien C grupas mačā viesos negaidīti ar 0:2 zaudēja "Crvena zvezda" futbolistiem, kuriem kopš UEFA Čempionu līgas izveidošanas tā bija pirmā uzvara turnīrā.

"Šosezon jau pāris līdzīgas spēles esmu pieredzējis, un tādās ir tiešām grūti atrast savu modžo," pēc zaudējuma teica Klops. "Mums bija vairāki brīži, kuros varējām pārņemt kontroli pār spēli, bet mēs to neizdarījām, jo pieņēmām nepareizus lēmumus."

"Puiši ir ļoti sarūgtināti, tāpat kā es. Mēs varam labāk. Mums jābūt labākiem, bet attiecībā uz šo maču tas jau ir par vēlu. Jā, pretiniekiem bija pārāk daudz standartsituāciju, no kuras viņi guva vienus no vārtiem. Pēc tam sekoja arī otri, kas pamatīgi mainīja mača atmosfēru, jo pretinieki bija zirgā," atzina Klops.

"Liverpool" galvenais treneris uzsvēra, ka komanda nav apmierināta ar pašreizējo situāciju un darīs visu iespējamo, lai uzvarētu nākamās divas UEFA Čempionu līgas spēles pret Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un "Napoli".

Savukārt "Crvena zvezda" stūrmanis Vladans Milojevičs bija sajūsmā par šo spēli.

"Šis mums bija skaists vakars. Spēlējām tiešām labi, tas bija augstas kvalitātes mačs," uzsvēra speciālists. "Zinājām, pret ko spēlējam. Joprojām uzskatu, ka "Liverpool" ir viena no pretendentēm uz UEFA Čempionu līgas trofeju.

"Mani futbolisti spēlēja ar visu sirdi un katru spēka atomu, kas viņiem ir. Par to esmu viņiem ļoti pateicīgs," sacīja Milojevičs.

Šīs grupas kopvērtējumā "Liverpool" un "Napoli" ir seši punkti četrās spēlēs, kamēr par punktu mazāk iekrājusi PSG. Savukārt ceturtā ar četriem punktiem ir "Crvena zvezda".

Apakšgrupu turnīrā tiks aizvadītas divu apļu spēles, pēc kurām katras grupas divas labākās komandas tiks izslēgšanas spēlēs, trešo vietu ieguvējas pārcelsies uz UEFA Eiropas līgu, bet katras grupas vājākajai vienībai Eirokausu sezona būs noslēgusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu