Vailders pirms cīņas ar Fjūriju aizvadījis atklāto treniņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu smagā svara bokseris Deontejs Vailders aizvadījis atklāto treniņu pirms gaidāmās cīņas ar britu Taisonu Fjūriju. 

Pašreizējais pasaules čempions WBC versijā 1. decembrī Losandželosā "Staples Center" spēkiem mērosies ar skandalozo Fjūriju, kurš ir bijušais pasaules čempions. 

33 gadus vecais Vailders izteicās, ka viņš nokautēs savu pretinieku. Viņš tiek uzskatīties par vienu no labākajiem bokseriem, kurš savu sāncensi var nogāzt ar vienu sitienu. 

Tikšanās ar Fjūriju amerikānim būs jau astotā, kad viņš aizvadīs cīņu par WBC titula aizstāvēšanu. Interesanti, ka abi bokseri savās karjerās nekad nav cietuši zaudējumu. 

ASV boksera kontā ir 40 uzvaras, turklāt tajās bijuši 39 nokauti. Savukārt Fjūrijs karjerā izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). 2015. gadā brits pārspēja ukraini Vladimiru Kļičko un kļuva par pasaules čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu