Savickis saglabā Latvijas Tenisa savienības prezidenta amatu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Juris Savickis
Juris Savickis Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas Tenisa savienības (LTS) prezidentu atkārtoti otrdien ievēlēts Juris Savickis. 

Savickis kārtējā biedru kopsapulcē sniedza plašu un detalizētu atskaiti par paveikto atskaites periodā. LTS ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks atskaiti par paveikto papildināja ar galveno darbu pārskatu, ko LTS plāno turpmākajos gados.

Kongresā piedalījās 35 no 56 reģistrētajiem biedriem, kas nozīmē, ka kongresā piedalījās lemttiesīgs kvorums. Pēc ziņojumiem norisinājās LTS valdes priekšsēdētāja (prezidenta), viceprezidentu, valdes locekļu, darba komisiju vadītāju un revīzijas komisijas vēlēšanas.

Par LTS prezidentu uz četru gadu pilnvaru termiņu atkārtoti tika ievēlēts Savickis, kurš šo amatu ieņem 20 gadus.

"Nedrīkstam apstāties pie sasniegtā, mūsu mērķi ir lieli, un to pierāda sportistu izcilie panākumi, kuru pamatā ir neatlaidība un smags darbs," sacīja Savickis. "Nākotne ir atkarīga no mūsu jaunatnes, kas aktīvi jāiesaista sportā, attīstot jauniešu talantus un potenciālu, kā arī padarot tenisu par sirdslietu. Mūs gaida mērķtiecīgs un neatlaidīgs darbs, lai nākotnē mēs sadzirdētu arvien jaunus izcilu Latvijas tenisistu vārdus."

Par viceprezidentiem tika ievēlēti Ivars Godmanis un Andris Ameriks, bet par valdes locekļiem – Kārlis Lejnieks, Anna Barinova, Osvalds Sausverds, Zigmārs Priede, Ainārs Ozols, Egils Valeinis, Elans Strazdiņš un Andrejs Bukins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu