2022.gadā Igaunijā notiks PK posms biatlonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Biatlonisti (ilustratīvs attēls)
Biatlonisti (ilustratīvs attēls) Foto: AFP/LETA

2022.gadā viens no Pasaules kausa posmiem biatlonā norisināsies Igaunijas trasē Otepē, bet 2021.gada Eiropas junioru čempionātu iecerēts rīkot Madonā, vēsta Starptautiskā Biatlona savienība (IBU).

2021./2022.gada sezonas Pasaules kausa astotais posms ieplānots Otepē trasē Igaunijā. Tās iecerētas kā olimpiskās sezonas priekšpēdējās sacensības.

Plānots, ka pasaules vadošie biatlonisti Otepē trasē spēkosies no 7. līdz 13.martam.

Savukārt 2020./2021.gada sezonas IBU Junioru kausa posms Madonā paredzēts no 1. līdz 7.februārim. Tās vienlaicīgi būs arī Eiropas junioru meistarsacīkstes.

Tāpat kā Otepē, Pasaules kausa apritē debitēs arī Minskas-Raubiču trase, kur sacensības norisināsies pirms posma Igaunijā.

"Esam gandarīti, ka izdevies sastādīt kalendāru nākamajam olimpiskajam ciklam. 2020./2021. un 2021./2022.gada sezonās IBU rīkos sacensības ne mazāk kā 17 valstīs," IBU citē organizācijas prezidenta Ūle Dālina teikto.

Šajās sezonās neviens no Pasaules kausa, IBU Kausa vai IBU Junioru kausa posmiem nenotiks dopinga skandālu skartajā Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu