Meieram 14 punkti zaudējumā pret Kazaņas "Unics"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas izlases basketbolists Mārtiņš Meiers sestdien iemeta 14 punktus VTB Vienotās līgas regulārā čempionāta mačā, taču viņa pārstāvētā Krasnojarskas "Jeņisej" savu skatītāju priekšā ar 78:99 (17:24, 24:27, 18:23, 19:25) piekāpās spēcīgajai Kazaņas "Unics".

Meiers šajā spēlē laukumā pavadītajās 22 minūtēs un 57 sekundēs grozā raidīja septiņus no 11 divpunktu metieniem, bet vienīgo soda metienu viņš netrāpīja.

Tāpat latvieša kontā četras atlēkušās bumbas, trīs piezīmes un pieci izprovocēti noteikumu pārkāpumi, kas ļāva tikt pie 13 efektivitātes punktiem.

"Unics" komandas uzvaru ar 17 punktiem sekmēja Moriss Ndūrs.

Savulaik Meiers pārstāvēja tieši "Unics", tomēr 2017./18 gada sezonas sākumā nespēja izkarot sev stabilu vietu sastāvā, tāpēc vēlāk viņš pievienojās "Jeņisej" komandai, kur viņš ir viens no līderiem.

Vienotās līgas kopvērtējuma līderes šobrīd ar sešiem panākumiem tikpat dueļos ir Maskavas apgabala "Himki" un Maskavas CSKA komandas. Tikmēr Jāņa Blūma pārstāvētā Permas "Parma", ko vada Nikolajs Mazurs, ar divām uzvarām piecos mačos ir devītā, bet "Jeņisej" ar diviem panākumiem septiņās cīņās atrodama 12.pozīcijā.

Savukārt Latvijas vicečempione "VEF Rīga" ar vienu uzvaru sešos dueļos ir priekšpēdējā 14 komandu konkurencē.

Šajā Vienotās līgas sezonā regulārajā turnīrā startē 14 komandas, aizvadot divu apļu turnīru un pēc tam astoņām labākajām kvalificējoties "play-off" cīņām. Turnīrā startē deviņas Krievijas komandas, kā arī pa vienai vienībai no Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas.

Iepriekšējā sezonā par čempioniem tika kronēti Maskavas CSKA basketbolisti, kuri finālsērijā ar 3-0 pārspēja "Himki" vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu