Sausnītis gatavs atkāpties no Volejbola federācijas prezidenta amata

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Volejbola federācijas (LVF) prezidents Atis Sausnītis ir gatavs atkāpties no organizācijas vadītāja amata, noskaidroja aģentūra LETA.

Sestdien portāls "sportacentrs.com" nāca klajā ar informāciju, kurā norāda uz to, ka Sausnītis piektdien LVF valdes sēdē izteicis vēlmi atkāpties no amata.

Savukārt pēc sazināšanās ar Sausnīti to apstiprināja arī pats prezidents, bet no plašākiem komentāriem viņš atturējās. Gaidāms, ka janvārī notiks jaunas LVF prezidenta vēlēšanas.

Sausnītis par LVF prezidentu tika pārvēlēts pagājušā gada februārī, tomēr kopš tā laika saskāries ar konkurentu kritiku, kā arī problēmām federācijas iekšienē. Vēl oktobrī tiesa noraidīja organizācijas "Es par volejbolu!" iesniegto sūdzību par pērn notikušo LVF prezidenta vēlēšanu leģitimitāti.

LVF prezidenta amatā Sausnītis ir jau trešo termiņu. Pirmo reiz viņš šos pienākumus pildīja no 2004. līdz 2008.gadam, tad LVF vadīja Almers Ludviks, bet amatā Sausnītis atgriezās 2013.gada janvārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu