Apskatnieks: "Rockets" grasās atlaist Porziņģa mentoru Entoniju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AP/LETA

Ietekmīgā laikraksta "The New York Times" basketbola apskatnieks Marks Steins vēsta, ka tuvākajā laikā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" tiks atlaists Karmelo Entonijs. 

Viņš raksta, ka 34 gadus vecais Entonijs, kurš bija Latvijas zvaigznes Kristapa Porziņģa mentors Ņujorkas "Knicks" komandā, par šādu kluba vadības soli jau esot informēts. 

"Rockets" gan izskanējušo informāciju noliegusi. Tikmēr Steinam par Entonija atbrīvošanu pavēstījuši divi situācijai tuvu stāvoši cilvēki. 

Entonijs nepiedalījās pēdējā NBA čempionāta spēlē pret Indiānas "Pacers", kurā Hjūstonas komanda svinēja uzvaru ar 115:103. Basketbolists neesot spēlējis, jo apslimis. 

Entonijs šosezon piedalījies 10 mačos, kuros tikai divreiz laukumā devies starta pieciniekā. Viņš pats iepriekš pauda, ka nevēlas spēlēs iesaistīties no rezervistu soliņa. 

Vidēji mačā Entonijs šosezon guvis 13,4 punktus (karjeras sliktākais rādītājs) un savācis 5,4 atlēkušās bumbas zem groziem. 

"Rockets" šo sezonu iesākusi neveiksmīgi. Hjūstonas komanda, kas iepriekšējā sezonā bija spēcīgākā regulārajā turnīrā, 12 mačos guvusi tikai piecas uzvaras un Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd ieņem vien 12. pozīciju. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu