Kurš būs nākamais Usika pretinieks? (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/LETA

Absolūtais pasaules boksa čempions pirmajā smagajā svarā ukrainis Oleksandrs Usiks savu nākamo cīņu, visticamāk, aizvadīs smagsvaru kategorijā. Kurš būs viņa nākamais pretinieks? Izskanējuši pieci uzvārdi. 

Vēl pēc Pasaules boksa supersērijas pirmās sezonas parādījās dažādas spekulācijas par Usika nākotni boksā. Toreiz kā viens no variantiem, ar kuru viņš varētu aizvadīt savu nākamo cīņu, izskanēja tieši Tonija Beljū vārds, kuru pagājušās nedēļas nogalē Mančestrā nokautēja astotajā raundā

Tika minēts arī Krievijas veterāna Denisa Ļebedeva vārds. Tagad gan Usika promouteris Aleksandrs Krasjuks norādījis, ka viņa pārstāvis ar Ļebedevu neplāno cīnīties. 

"Deniss nav neviena no opcijām, lai aizstāvētu titulus. Oleksandrs ir vairāku versiju superčempions, kas viņam dod iespēju titulus aizstāvēt nākamo 12, 18 un pat 24 mēnešu laikā. Laika ir pietiekami daudz. Ir jāatpūšas, mēnesi, jāpaiet malā no boksa," izdevumā "Xsport" sacīja Krasjuks. 

Pats Usiks un viņa komanda nav slēpusi, ka viņu mērķis ir tikties ar vadošajiem pasaules smagsvariem britu Entoniju Džošua vai amerikāni Deonteju Vailderu. Tiesa, lai tiktu līdz viņiem, Usikam, visticamāk, vajadzēs aizvadīt divas cīņas smagsvaros. Šāds punkts esot Usika līgumā.  

Pazīstamais britu promouteris Edijs Hērns pēc Usika cīņas ar Beljū Lielbritānijas medijiem izteica versiju, ka Ukrainis savu nākamo cīņu varētu aizvadīt pret britu Dereku Čisoru vai citu Lielbritānijas pārstāvi Dilianu Vaitu.

Dereks Čisora (no kreisās) un Dilians Vaits
Dereks Čisora (no kreisās) un Dilians Vaits Foto: Reuters/LETA

Čisora un Vaits aizvadīs savstarpēju revanša dueli šā gada 22. decembrī Londonā. Usika 17. pretinieks profesionālajā boksā varētu būt šīs cīņas uzvarētājs. 

"Viņam [Usikam] priekšā būs vēl daudz lielisku cīņu," izdevumā "Express" citēts Hērns. "Tagad viņš kļuvis populārs arī Lielbritānijas tirgū."

Vēl Hērns nosaucis krievu boksera Aleksandra Povetkina vārdu, Jaunzēlandes boksera Džozefa Pārkera un amerikāņa Džarela Millera vārdu. 

Tāpat tiek runāts par Usika nākamās cīņas norises vietu. Izskanējis, ka tā varētu notikt Ukrainā, kur Usiks nav cīnījies kopš 2015. gada 12. decembra. Usiks ir ļoti populārs Ukrainā, tādēļ viņš varētu piepildīt vairāk nekā 70 000 vietu ietilpīgo Kijevas Olimpisko stadionu. 

31 gadu vecais Usiks savas karjeras laikā uzvarējis visās 16 cīņās, turklāt 12 reizes pretiniekus nokautējis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu