Talantīgajam Žagaram veiksmīgi aizritējusi potītes operācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Talantīgajam latviešu basketbolistam Artūram Žagaram pirmdien veiksmīgi aizritējusi potītes operācija, pavēstījusi Spānijas augstākās basketbola līgas (ACB) komanda Badalonas "Divina Seguros Joventut".

Žagars potītes traumas dēļ nevarēs spēlēt aptuveni četrus līdz piecus mēnešus, jo 18 gadus vecajam saspēles vadītājam ir traumētas labās kājas potītes saites.

Pēc operācijas turpmāko mēnešu laikā viņam paredzēta rehabilitācija.

Žagars šosezon pārstāv Spānijas pēc spēka otrās līgas jeb "LEB Oro" komandu "Prat", kuras sastāvā četrās cīņās vidēji nospēlējis 18 minūtes, guvis 8,5 punktus, veicis 3,0 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 1,5 atlēkušās bumbas.

Divas nedēļas pirms traumas viņš nospēlēja pusotru minūti arī Spānijas augstākās līgas (ACB) mačā. Žagars ir ACB kluba "Divina Seguros Joventut" paspārnē, bet šosezon izīrēts "Prat" vienībai.

Žagars vasarā Latvijā aizvadītajā U-18 čempionātā bija izlases līderis un iekļuva turnīra simboliskajā piecniekā. Viņš šajā čempionātā septiņās spēlēs vidēji mačā guva 18,9 punktus, kas bija piektais labākais rādītājs turnīrā. Tāpat saspēles vadītājs vidēji mačā veica 6,3 rezultatīvas piespēles, šajā rādītājā esot otrajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu