Ankipāns: Pret "Ņeftehimik" bija laba momentu realizācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ģirts Ankipāns
Ģirts Ankipāns Foto: dinamoriga.lv/Raimonds Volonts

Latvijas komandai Rīgas "Dinamo" otrdienas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma mačā pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" bija laba momentu realizācija, kas arī izšķīris spēles likteni, uzskata vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīgas "Dinamo" otrdien ar grūtībām spēja nosargāt četru vārtu pārsvaru un ar rezultātu 4:3 (0:0, 2:0, 2:3) pārspēja "Ņeftehimik" komandu.

"Šī bija laba spēle un labs pretinieks, turklāt tā ir fiziski spēcīga komanda - pret tādām vienmēr ir grūti spēlēt," pēc spēles neslēpa Ankipāns.

"Mums šodien bija laba momentu realizācija, kas arī izšķīra mača likteni. Beigās gan pretinieki labi nospēlēja vairākumā un varēja izglābties, taču mēs šodien bijām nedaudz veiksmīgāki," priecīgs bija rīdzinieku stūrmanis.

Savukārt "Ņeftehimik" galvenais treneris Andrejs Nazarovs atzina, ka viņa vadītā vienība nedaudz pārdegusi.

"Puiši, kuri pārradās no izlasēm, pirmajos divos periodos izskatījās saguruši. Trešajā periodā, kad rezultāts bija 0:4, mums jau vairs nebija, kur atkāpties. Cerams, ka sniegums noslēdzošajā trešdaļā pārnesīsies uz nākamo spēli," pauda Nazarovs.

Šī izbraukuma turpinājumā Rīgas "Dinamo" hokejistiem ceturtdien būs duelis pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet sestdien - pret Gagarina kausa glabātāju Kazaņas "Ak Bars".

Rīgas "Dinamo" ar 25 punktiem 25 spēlēs šobrīd Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem septīto vietu, kamēr "Ņeftehimik" ar 26 punktiem 26 cīņās ir astotajā pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu