Svārups atgriežas FK "Ventspils" sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Svārups
Kaspars Svārups Foto: FK Ventspils/Facebook

Latviešu futbolists Kaspars Svārups pēc vienas sezonas Jūrmalas "Spartaka" sastāvā atgriezies "SynotTip" virslīgas komandā "Ventspils", ziņo klubs.

No šī gada februāra 24 gadus vecais uzbrucējs pārstāvēja Jūrmalas "Spartaka" komandu Latvijas čempionātā, bet pagājušā gada izskaņā bija arī Norvēģijas trešās līgas vienībā "Sortland".

"Mēs priecājamies par Kaspara atgriešanos Ventspils vienībā. Nešaubos, ka viņam ir liels potenciāls, kuru Svārups varēs realizēt mūsu klubā un esmu pārliecināts, ka ar viņa atgriešanos paaugstināsies konkurence uzbrukuma līnijā," kluba mājaslapā citēts "Ventpils" sporta direktors Andrejs Butriks.

Uz Norvēģiju Svārups devās pēc vairākām sezonām "Ventspils" rindās. Viņš gan ar pārtraukumiem pārstāvēja arī tādas komandas kā "Nadwislan Gora" Polijas trešajā līgā, kā arī Latvijas vienības "Jūrmala" un "Ilūkste".

Svārups karjeras ievadā izmēģināja spēkus arī Krievijas vienībā Kazaņas "Rubin", tomēr pēc trīs mēnešu izīrēšanas šim klubam viņš tajā nenostiprinājās un atgriezās Ventspilī.

Latvijas spēcīgākajā līgā Svārups aizvadījis 103 mačus un iesitis 12 vārtus. Savukārt "Ventspils" sastāvā uzbrucējs Latvijas čempionātā aizvadījis 52 mačus un guvis septiņus vārtus.

Aizvadītajā sezonā "Spartaka" rindās Svārups izcēlās ar četriem precīziem sitieniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu