Džokovičs uzvar talantīgo Zverevu sezonas noslēguma turnīra mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Novāks Džokovičs
Novāks Džokovičs Foto: Reuters/LETA

Planētas pirmā rakete vīriešu tenisā Novāks Džokovičs no Serbijas trešdien Londonā izcīnīja uzvaru arī otrajā ATP sezonas noslēguma turnīra "ATP Finals" mačā, sperdams platu soli pusfināla virzienā.

Džokovičs Gustavu Kuertēna vārdā nosauktās grupas spēlē ar rezultātu 6-4, 6-1 sagrāva talantīgo vācieti Aleksandru Zverevu, kurš rangā ir piektais.

Vēlāk šīs apakšgrupas mačā ranga septītais numurs Marins Čiličs no Horvātijas tiksies ar amerikāni Džonu Isneru, kurš ir planētas desmitā rakete.

Šajā grupā Džokovičam ir divas uzvaras divās spēlēs, Zverevs ticis pie viena panākuma divos mačos, kamēr Čiličs un Isners cieta zaudējumus pirmajās cīņās.

Tikmēr Leitona Hjūita vārdā nosauktajā grupā pēc divām kārtām pirmais ar divām uzvarām ir Dienvidāfrikas Republikas tenisists Kevins Andersons, kamēr pa panākumam ir japāņa Kei Nišikori un šveicieša Rodžera Federera kontā, bet divus zaudējumus piedzīvojis austrietis Dominiks Tīms.

Pusfinālu sasniegs katras grupas divi spēcīgākie tenisisti.

Traumu dēļ šajā turnīrā nepiedalās pasaules otrā rakete Rafaels Nadals no Spānijas un argentīnietis Huans Martins del Potro, kurš rangā atrodas ceturtajā vietā.

Sezonas noslēguma turnīrā piedalās gada astoņi labākie tenisisti.

Turnīrs noslēgsies svētdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu