Tarasovs: Līdz spēles pēdējai minūtei ticējām uzvarai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Igors Tarasovs
Igors Tarasovs Foto: Reuters/LETA

Latvijas futbola izlase līdz spēles pēdējai minūtei ticēja, ka spēj uzvarēt Kazahstānas valstsvienību, atzīst komandas pussargs Igors Tarasovs.

Latvijas izlase ceturtdien Astanā cīnījās neizšķirti UEFA Nāciju līgas spēlē pret Kazahstānu ar rezultātu 1:1 (0:1). Viesu labā vienīgos vārtus guva Deniss Rakels, kuram tas ir pirmais precīzais sitiens Latvijas valstsvienības rindās.

"Laukumā atstājām ļoti daudz spēku. Mēs ļoti gribējām uzvarēt. Līdz spēles pēdējai minūtei ticējām uzvarai, tomēr nedaudz pietrūka," spēli rezumēja Tarasovs.

Rakela vārtu guvumā Tarasovs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Viņš soda laukumā ar galvu bumbu padeva komandas biedram, kurš to raidīja pretinieku vārtu tīklā.

"Vārtu guvumu neredzēju, jo biju cīņā un nokritu. Nepamanīju kā Deniss guva vārtus, epizodi apskatīšos mača labākajos momentos," sacīja Tarasovs.

Arī valstsvienības aizsargs Kaspars Dubra pēc mača atzīmēja, ka abas komandas gribēja uzvarēt. Viņaprāt, Latvijas izlase varēja uzvarēt šai duelī, par spīti pretinieku pārsvaram izdarīto sitienu skaitā.

"Pirmajā puslaikā bijām nedaudz bailīgi, it īpaši pirmajās minūtēs, bet otrajā puslaikā nospēlējām diezgan kvalitatīvi, veidojām labus uzbrukumus, bija divas aizmugures, kurās visu izšķīra mirklis, mums bija iespējas gūt vārtus," izteicās Dubra.

Prieku par pirmajiem vārtiem Latvijas izlases sastāvā neslēpa Rakels. "Otrajā puslaikā izdarījām spiedienu uz pretiniekiem. Jutām, ka varam iesist vārtus. Intuitīvi gāju uz vārtu tālo stabu - iznāca uzbrucēja gols. Esmu ļoti priecīgs."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu