Indrašis gūst skaistus vārtus KHL čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis svētdien guva skaistus vārtus viņa pārstāvētās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Dinamo" zaudējumā regulārā čempionāta mačā.

"Dinamo" viesos ar 4:6 (1:1, 1:3. 2:2) piekāpās Novosibirskas "Sibirj" vienībai.

Indrašis atklāja spēles rezultātu pirmajā trešdaļā, kad individuāli meistarīgi no centra aizslidoja līdz pretinieku vārtiem, apspēlējot vienu "Sibirj" hokejistu un metot ripu precīzi mērķī. Pēc tam gan "Dinamo" nespēja nosargāt pārsvaru, jo pēc nospēlētām 40 minūtēm rezultāts vēstīja jau 2:4, bet cīņa noslēdzās ar ielaistiem sešiem vārtiem.

Latvijas hokejists laukumā atradās 17 minūtes un 58 sekundes, kuru laikā viņš piecas reizes meta pa vārtiem, vienu no iespējām realizējot. Latvietis uzvarēja desmit no 21 iemetieniem, bloķēja vienu pretinieku metienu un izpildīja arī vienu spēka paņēmienu.

Vēl svētdien maču aizvadīs vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit", kas savā laukumā spēkosies ar Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību.

Rietumu konferences vadībā ar 48 punktiem 28 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par trim punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 39 punktiem 26 spēlēs ir "Jokerit". Savukārt piektā ar 31 punktu 29 cīņās ir Maskavas "Spartak", ko pārstāv latviešu uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk Rīgas "Dinamo" ar 28 punktiem 27 dueļos ir septītā, uzreiz aiz tās ar 25 punktiem 29 cīņās ir Maskavas "Dinamo", bet 11.pozīcijā ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ", kas sakrājusi 19 punktus 29 spēlēs.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 53 punkti 29 mačos, bet 42 punkti 28 spēlēs ir Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītās Omskas "Avangard" kontā. Tikmēr astotajā vietā ar 26 punktiem 26 dueļos ir traumētā aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu